Cuscatancingo.kgmCorrosieve pijpleidingpompDe combinatie van industriële concentratie is dichterbij

466HP159575805   ·  2023-09-21 09:31:01   ·   Machines en industriële uitrusting

  Koolstof, chemische industrie en andere industriële industrieën worden voornamelijk gebruikt voor het transport van schurende pasta's die vaste deeltjes bevatten.  Allereerst, laat s begrijpen de oorzaken van onvoldoende vloeistoftoevoer: Als het vloeistofniveau dat in de circulerende vloeistofopslagtank is opgeslagen lager dan %, dan zal onvoldoende vloeistoftoevoer optreden wanneer het in gebruik is. Of de pomp voegt teveel smeerolie toe, wat leidt tot accumulatieCuscatancingo.kgm,Cuscatancingo.kgmslibpomp,  De volautomatische schakelkast kan volgens de behoeften van gebruikers worden uitgerust om automatisch de waterlekkage elektrische lekkage, overbelasting en over temperatuur van de pomp te beschermen,Cuscatancingo.kgmBooster pijpleidingpomp, die de veiligheid en betrouwbaarheid van het product verbetert.  De drijfmestpomp zou groter moeten zijn. Naast de bestaande industriële en mijnbouwtoepassingen van de verticale mestpomp, kan de dompelmestpomp ook worden gebruikt alsZuid Boston,Kant de nieuwe waaier op tijd voor gebruik.  Zo worden concentraat en afval in de concentrator behandeld, as en slak uit de centrale verwijderd, slijm en dichte middelkolen worden in de centrale getransporteerd.  Ten tweede, wordt de gebruikte macht niet aangepast, dus ik


Cuscatancingo.kgmCorrosieve pijpleidingpompDe combinatie van industriële concentratie is dichterbij  Daarna kunnen de secundaire en tertiaire pompen achtereenvolgens worden gestart tot de laatste fase pomp. Nadat alle seriepompen zijn gestart, kan de uitlaatklep van de eindtrappomp geleidelijk worden geopend. De snelheid van het openen van de klep moet worden gecontroleerd door het feit dat de pomp niet trilt en de motor van een fase de nominale stroom niet overschrijdt.  Controleer tijdens installatie of de installatiepositie voldoet aan Chinese normen en selecteer de installatiehoogte volgens de specifieke zuiglift. De horizontale leidingcentrifugaalpomp werd niet gevuld met voldoende water voordat deze werd gestart. Er is een bepaalde hoeveelheid lucht in de pijpleiding, die de vacuümgraad van de pijpleidingpomp vermindert en de zuiglift beïnvloedt. Waterinlaatpijp  De dompelmestpomp is een soort pomp die in mijnen wordt gebruikt. Kent u het effect en de vorm van de afdichting? Laat Kijk eens.Verpakkingsstrategie,  Voor schroeven die te strak of roestig zijn voor een lange tijd,Cuscatancingo.kgmCentrifugale mestpomp, kan de moer worden gesmeerd met kerosine die vooraf is voorbereid, of de moer kan voorzichtig worden geklopt met een houten hamer en vervolgens worden verwijderd. Deze methode kan ook in drijfmestpompen en andere plaatsen worden gebruikt.  Er is geen behoefte om hulpmeng- of spuitapparatuur uit te rusten, en de bediening is eenvoudiger. De apparatuur wordt direct ondergedompeld voor verrichting, zonder lawaai en trillingen, en de site is schoner.  De geharde modderlaag stort in na het ontharden waardoor het fenomeen van begraven van de pomp tijdens gebruik wordt vermeden.


Cuscatancingo.kgmCorrosieve pijpleidingpompDe combinatie van industriële concentratie is dichterbij  We moeten ook de startfrequentie beperken en geschikte thermische beschermingsmiddelen selecteren voor gebruik.project,  Het fruit is ook slecht; Whe  Start modus. Het kan wijd worden gebruikt in industriële en agrarische productie, watervoorziening, drainage, brandbeheersing, sprinklerpijpnetwerk druk, HVAC koud en warm water circulatie en andere gelegenheden.  Het bovenstaande is de juiste volgorde van waaier demontage van dompelmestpomp. Omdat verschillende types pompen verschillen in structuur hebben, moeten we ook verwijzen naar de instructies bij het demonteren.Cuscatancingo.kgm,  Assemblage van rotor delen van dompelbare drijfmestpomp Voor assemblage, breng een laag smeerolie op het montageoppervlak aan om het schachtgat tegen schade te beschermen.  Balans van.Kant de nieuwe waaier op tijd voor gebruik.

4 Reply   |  Until 2023-09-21 09:31:01 | 34 View

Senpeng handelsmaatschappij 2023-09-21 09:55:49 Support  0 | Against  0

Eindelijk gekregen Cuscatancingo.kgmCorrosieve pijpleidingpomp Zo blij dat! De afwerking is geweldig.

Advies op het gebied van technische technologie 2023-09-21 11:24:52 Support  0 | Against  0

Het niveau van de verkoper MM is erg hoog en de mensen zijn erg geduldig. Ik heb veel Cuscatancingo.kgmCorrosieve pijpleidingpomp gezien, maar ik heb het gevoel dat je de kracht hebt en de jouwe hebt gekocht. Ik had niet verwacht dat het zo zou zijn . Verkopers zoals deze zijn al online. Zelden. Ik heb veel verkopers gevraagd, maar ze kunnen het niet doen, verkoper MM heeft het gedaan. En de prijs is laag. Ik ben echt blij.

spoorweguitrusting 2023-09-21 09:51:20 Support  0 | Against  0

Cuscatancingo.kgmCorrosieve pijpleidingpomp Hoe is de kwaliteit? Heb je het op voorraad?

Chassis 2023-09-21 10:31:53 Support  0 | Against  0

Dingen online kopen gaat over integriteit, en dat doe je! Dank u Cuscatancingo.kgmCorrosieve pijpleidingpomp Als een Snelle levering, zeer goede houding, zeer tevreden! heel goed!
LoginCan Publish Content