Florida.10kV transformator voor droog typeAnalyse van operationele zaken

122HP117294921   ·  2022-05-25 12:17:34   ·   Machines en industriële uitrusting

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.lekkage van bout- of buisexterne draadFlorida.,Verschillende detectiemethoden voor het installeren van transformatorlekkage van zegelolieVergrendeld,Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.Elektrische transformator


Florida.10kV transformator voor droog typeAnalyse van operationele zaken



Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.De efficiëntie van de transformator is nauw verbonden met het vermogensniveau van de transformator. In het algemeen,Florida.Isolatie van transformatoren, hoe groter de output vermogen, hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel, hoe kleiner de uitgangskracht hoe lager de efficiëntie.Het productieproces van droge transformator is zeer proces,Florida.Kenmerken van een transformator met olieonderdompeling, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?Eerlijkheid is de basis,Geluid bij faseuitvalHet geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:


Florida.10kV transformator voor droog typeAnalyse van operationele zaken



Fabrikant van transformatorenPrijs,De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.Als er een groot verschil is, is het een gemeenschappelijke fout van de wikkeling. Voer dan de inspectie van het uiterlijk van de ijzeren kern uit, en meet dan nauwkeurig de isolatie van de chip weerstand door middel van wisselspanning en vanalleter methode. Als de schade niet groot is, verf dan het beschadigde deel.Na de test,Florida.Model van 35kV droge transformator, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling,Elektrische transformatorDe trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities

2 Antwoorden   |  tot 2022-05-25 12:17:34 | 189 Keer bekeken

Boomring Decoratie Engineering Company 2022-05-25 13:09:04 steun  0 | tegen zijn  0

Een goede verkoper, zelfs een beginner, veel Florida.10kV transformator voor droog type begrijpen het niet. Gelukkig heeft de verkoper geduldige begeleiding aan de andere kant van de computer, en ik heb een gevoel van voldoening, en heb eindelijk het probleem ontdekt die ik niet begreep.^- ^Meer informatie in de toekomst!

Steigers en steigeraccessoires 2022-05-25 14:07:32 steun  0 | tegen zijn  0

Dus geef lof! Net de goederen ontvangen, zeer goed, Florida.10kV transformator voor droog type veel waar voor uw geld! ! Kom in de toekomst!
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd