Liberia.kgmKabinet voor fruitconserveringAangepaste ontwerpconcept

632HP195506591   ·  2022-06-10 23:28:18   ·   energie

In normale tijden moeten de gebruikers de afdichtingsgraad van de opening van de koude opslag controleren en de koude opslag voor onderhoud tijdig in kennis stellen als beschadigde onderdelen worden gevonden.Eerste fase van de koelinstallatiesLiberia.kgm,Tegenwoordig is de toepassing van een nieuw magazijn steeds uitgebreider. Het is nauw verbonden met ons dagelijks leven. Verse opslag is vooral om de frisheid van voedsel te verzekeren.Installeer de tijdelijke verlichtingsinstallaties in het magazijn,Liberia.kgmKleine installatie van koude opslag, installeer en regel de bouw van elektrische apparatuur, en werk goed in regenbestendig, vochtbestendig, tegen botsingen, tegen binding en andere veiligheidsvoorzieningen.Beni-Suef.,De lichten in het magazijn zijn niet aan. Controleer of de schakelaar uitvalt en of de bol beschadigd is. Schakel de stroomvoorziening uit bij de installatie van de lampenkap en let op de waterdichte werking van de lamp.Tijdens de installatie van de lange-spanplaat van het bovenmagazijn, moet indien de ondersteunend stalen balk in het magazijn is geïnstalleerd, en moet elke bovenste opslagplaat in twee rijen worden vastgenageld; Indien het type hefpunt wordt gebruikt de bovenste opslagplaat en de ondersteunend stalen balk worden bevestigd met klinknagels tijdens de installatie van elke opslagplaat, moeten de installatie en de bouw van de hefbalk vóór de installatie en de bouw van de top silo-plaat worden gerealiseerd, zodat elk hijspunt tegelijkertijd kan worden geïnstalleerd tijdens de installatie van de top silo-plaat; Het hijspunt moet ervoor zorgen dat er ten minste twee punten zijn langs de breedte richting van elke opslagplaat.In normale tijden moeten de gebruikers de afdichtingsgraad van de opening van de koude opslag controleren en de koude opslag voor onderhoud tijdig in kennis stellen als beschadigde onderdelen worden gevonden.


Liberia.kgmKabinet voor fruitconserveringAangepaste ontwerpconcept



Koude opslag, overbelasting van de compressor, gebrek aan koelmiddel, te lage druk, overmatige luchtinlaat, compressor-blokkering.Of het pakhuis door de muur kan boren. De bouw en installatie van koude opslag moet gelijk zijn aan de installatie van air conditioner, en de externe eenheid moet worden aangesloten op de eenheid in de koelopslag.Het gebruikelijke verschijnsel van een snelle bevriezing is dat de temperatuur van een koelhuis niet langzaam kan dalen of dalen. Nu wordt een eenvoudige analyse gemaakt van de redenen voor de langzame daling van de temperatuur: het verlies van koude capaciteit van een snel vrieshuis is groot door een slechte thermische isolatie of afdichting prestaties; de slechte thermische isolatie prestaties is te wijten aan onvoldoende dikte van de thermische isolatie laag van pijpleiding en thermische isolatie muur, wat resulteert in een slechte thermische isolatie en thermische isolatie effect, Het wordt voornamelijk veroorzaakt door een onjuiste selectie van de dikte van de isolatietlaag in het ontwerp of door een slechte kwaliteit van isolatiemateriaal in de bouw.eigendomsrecht,Het isolatiebord van polyurethaan moet worden aangesloten met een plug-in inkeping, omdat het een hogere sterkte heeft bij het aansluiten op deze manier.Het gebruikelijke verschijnsel van een snelle bevriezing is dat de temperatuur van een koelhuis niet langzaam kan dalen of dalen. Nu wordt een eenvoudige analyse gemaakt van de redenen voor de langzame daling van de temperatuur: het verlies van koude capaciteit van een snel vrieshuis is groot door een slechte thermische isolatie of afdichting prestaties; de slechte thermische isolatie prestaties is te wijten aan onvoldoende dikte van de thermische isolatie laag van pijpleiding en thermische isolatie muur, wat resulteert in een slechte thermische isolatie en thermische isolatie effect, Het wordt voornamelijk veroorzaakt door een onjuiste selectie van de dikte van de isolatietlaag in het ontwerp of door een slechte kwaliteit van isolatiemateriaal in de bouw.Steeds meer mensen beginnen koude opslag te bouwen, en de meeste mensen kiezen ervoor om koude opslag te gebruiken voor koude opslag bouw. Waarom? Waarom kiezen mensen voor koude opslag voor de bouw? Wat zijn de voordelen van koude opslag? Het volgende is een gedetailleerde inleiding.


Liberia.kgmKabinet voor fruitconserveringAangepaste ontwerpconcept



Brandvertrager, en het zal alleen bij hogere temperatuur ontbinden. Bovendien zal polyurethaan koolstofafzettingen op zijn schuimoppervlak vormen wanneer, die helpt om het onderliggende schuim te isoleren. Het kan de verspreiding van vlammen effectief voorkomen.Mond van de aanbeveling,De factoren die van invloed zijn op de installatiekosten van koude opslag zijn de volgende: de bouw van koude opslag: de selectie van de locatie moet voldoen aan wetten en voorschriften en aan de relevante eisen voor voedselhygiëne en -hygiëne. En let op de bescherming van het milieu en het ecologisch evenwicht. Bovendien moet het bevorderlijk zijn voor de productie, de bouw en de droogceremonie.Bevroren voertuigen planning Kendre koeling herinnert ondernemingen aan de bouwbehoeften van logistiek koel magazijn project om een diepgaande communicatie te voeren met het project en de planning van koelvoertuigen op de locatie van het magazijn en de werkelijke gebruiksbehoeften bij het bepalen van de definitieve installatie bouwwijze, zodat de vlotte circulatie van goederen in logistiek gekoelde opslagplaats wordt gewaarborgd.Tijdens de installatie moeten de platen met zorg worden behandeld. Ruwe werking is strikt verboden. Burrs moeten bij de snijopening worden verwijderd om te voorkomen dat het oppervlak van de plaat en de werknemers wordt beschadigd.Liberia.kgm,De koelcompressor neemt meestal hoogwaardige eenheden aan met een gegarandeerde kwaliteit en een sterke operationele stabiliteit. De verdamper neemt de ingevoerde joint venture koelverdamper, die effectief aan de koelcapaciteit van de koelkast kan voldoen en het koeleffect van de koelkast kan garanderen. De koellamp neemt de speciale led-energie-besparende lamp aan voor de koelkast, die de voordelen heeft van lage temperatuurweerstand, een laag energieverbruik en een lange levensduur,Liberia.kgmInstallatiediepvriesprijs, Het kan effectief de exploitatiekosten van koude opslag besparen.Voor het verwijderen van schimmel en desinfectie van diepvriesmagazijn kunnen zuurdesinfectiemiddelen worden gebruikt.Installeer de tijdelijke verlichtingsinstallaties in het magazijn, installeer en regel de bouw van elektrische apparatuur, tegen botsingen, tegen binding en andere veiligheidsvoorzieningen.

0 Antwoorden   |  tot 2022-06-10 23:28:18 | 92 Keer bekeken
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd