NaujojiAkmeneVortexpomp en pijpleidingpompProductieproces van

466HP159575805   ·  2022-06-14 09:02:50   ·   Machines en industriële uitrusting

   Wanneer de stroomtoevoerspanning te laag is, zal de pomp overbelast worden, omdat de pomp ook veel wordt gebruikt in veel landelijke bewatering. In dit geval kan het lager zijn dan de nominale spanning, Ritter pomp zal u voorzien van hoogwaardige drijfmestpompproducten; Nieuwe vooruitgang in de technologie van dompelmestpompen in de afgelopen jaren De duikdiepte is toegenomen van meter naar meter!NaujojiAkmene,; rotor assemblage → stuwschijf → linkernoot → aandrijflagerassemblage → basisassemblage → assemblage &rarr van de bovenste geleidingslagerzitting; skeletolieafdichting → verbindingsstoel. Stel de noppen zo in dat de uitbreiding van de motoras voldoet aan de gespecificeerde   Het gas dat per ongeluk in de apparatuur wordt ingevoerd,   Bereid gereedschappen en materialen voor: een set metrische doos met open-end moersleutel, lagertrekker (algemeen bekend als driehoektrekker), magnetische wijzerplaat indicator, buitenmicrometer, klauw, voeler meter vierkante liniaal, koperbar schroevendraaier met handvat, hamer, V-vormige ijzers van dezelfde specificatie, oliebassin, katoengaren,NaujojiAkmeneOnderdompelbare niet verstoppende modderpomp, enz.   Naast de methode, zullen materialen uitgebreid worden geselecteerd volgens de aard van corrosief medium, anti cavitatie theorie, corrosiemechanisme van waterpomp en spanningskenmerken. Om de levensduur te verlengen, moet bescherming goed worden gedaan,NaujojiAkmeneVerticale zware mestpomp,NaujojiAkmeneDompelrioolwaterpomp, wat een uitgebreide optimalisatieontwerpmethode zou moeten zijn.   De geharde modderlaag stort in na het ontharden, waardoor het fenomeen van begraven van de pomp tijdens gebruik wordt vermeden.


NaujojiAkmeneVortexpomp en pijpleidingpompProductieproces van



   Inspectie vóór installatie: Controleer de specificatie, grootte en kwaliteit van dikke en dunne accessoires.   De gewone centrifugaalpomp kan horizontaal eindzuigtype of verticaal meertraps centrifugaal type zijn.   Nu weet u de reden waarom de pomp luchttroebelheid heeft. In feite is dit een heel veel voorkomend fenomeen. Je doet het Ik hoef me er geen zorgen over te maken. Waterpomp kan veel dingen vervoeren, zoals water, olie, vloeibaar metaal, zuur-base nacht enzovoort. Het is een goed vervoermiddel.BetrouwbaarIn feite, wanneer de dompelmestpomp tijdens gebruik wordt geblokkeerd, zal het niet alleen een bepaalde impact hebben op de werkefficiëntie van het materiaal tijdens verrichting, maar ook ernstige schade aan het materiaal zelf veroorzaken, dus het is ook een herinnering dat wij het ook gebruiken   Er zal geen onvoldoende vloeistoftoevoer of andere problemen zijn.   Dit fenomeen toont aan dat het falen van de pomp niet alleen een materiaalprobleem is, maar herinnert de pompontwerpers en -producenten er ook aan dat de pomp naast goede werkomstandigheden ook een goede corrosiebestendigheid, hoge betrouwbaarheid en lange levensduur moet hebben. De pomp moet worden ontworpen naast de conventionele ontwerpmethode van vloeistofmechanica


NaujojiAkmeneVortexpomp en pijpleidingpompProductieproces van



   De ventilatorsnelheid van de waterpomp is te laag, en de luchtdruk en het luchtvolume zijn relatief klein, zodat de warmte niet kan worden afgevoerd.Project analyse,   Een vuilnisval kan bij de positie van de waterinlaatpijp worden toegevoegd en onder een hoek van graden worden gebruikt, en dan wordt een filterscherm in de val geïnstalleerd om onzuiverheden voor de tweede keer te filteren, om de verstopping van de dompelmestpomp tijdens gebruik te vermijden.   Verwijder de vergrendelingsring van de koppeling, schroef de bevestigingsschroef los en verwijder de verbindingsbout om de motor en waterpomp te scheiden.   Dan kan het in de behuizing van de volutenpomp ingaan. Dan vertraagt het medium in de spiraalpompbehuizing omdat ook het stroomkanaal geleidelijk uitzet.NaujojiAkmene,   Waterpomp is een soort machine die energievloeistof pompt. Het is een machine die de mechanische energie van de prime mover omzet in de potentiële energie van de gepompte vloeistof. Gedreven door machtmachines, kan het vloeistof van laag naar hoog of ver weg pompen om productie te dienen.   De apparatuur is geïntegreerd met de oliekoeler, met compacte indeling. De waterpomp voldoet aan de modulaire en geïntegreerde ontwerpvereisten van dieselmotoronderdelen. Het gezamenlijke oppervlak met oliekoeler keurt rubberafdichtingsmethode goed, die een goed afdichtend effect heeft. De dompelmestpomp is een soort vast-vloeibaar mengmedium met behulp van centrifugale kracht   De bovenstaande inleiding gaat over de oorzaak ysis van de overbelasting van de mestpomp. Wanneer we deze omstandigheden vinden bij het gebruik van de pomp, kunnen we controleren of deze redenen de bovenstaande zijn. Dit is ook een herinnering dat we de pomp tijdens normaal gebruik moeten onderhouden. latent

3 Antwoorden   |  tot 2022-06-14 09:02:50 | 190 Keer bekeken

Jingmen Haowei Metal Material Technology Co., Ltd. 2022-06-14 10:22:14 steun  0 | tegen zijn  0

NaujojiAkmeneVortexpomp en pijpleidingpomp De kwaliteit is zeer goed, de overdracht is ontvangen, de baas is verontrust, heel erg bedankt!

vacuüm apparatuur 2022-06-14 09:18:37 steun  0 | tegen zijn  0

NaujojiAkmeneVortexpomp en pijpleidingpomp De kwaliteit is zeer goed, de overdracht is ontvangen, de baas is verontrust, heel erg bedankt!

Gasdrukregelaar 2022-06-14 11:08:35 steun  0 | tegen zijn  0

NaujojiAkmeneVortexpomp en pijpleidingpomp De kwaliteit is zeer goed, de overdracht is ontvangen, de baas is verontrust, heel erg bedankt!
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd