Santo Domingo.Parameters van 500 KVA-olie ondergedompelde transformatorHoe te installeren en redelijk te bedienen

122HP117294921   ·  2022-06-22 17:35:01   ·   Machines en industriële uitrusting

Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, verschillende isolatiematerialen componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden,Santo Domingo.transformator voor droog type 630kVA, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.Santo Domingo.,Onderhoudsinhoud van de transformatorDaarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.NurabadWat is de belangrijke rol van de transformatorIn de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma's die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.Wat is de bedrading van droge transformator?


Santo Domingo.Parameters van 500 KVA-olie ondergedompelde transformatorHoe te installeren en redelijk te bedienenDe isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.Volgens de statistieken, om de belangrijkste mondiale technische positie te bezetten, is de transformator-industrie afhankelijk van twee belangrijke gegevens, warenvolume en spanningsniveau. Al vanaf het begin van Idquo; Elfde vijfjarenplan; In het begin is China een machtig land in de productie, productie en toepassing van droge transformatoren over de hele wereld, maar het is geen groot land.De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.Welkom gesprekken,Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;


Santo Domingo.Parameters van 500 KVA-olie ondergedompelde transformatorHoe te installeren en redelijk te bedienenVoor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.Project analyse,Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.Juist, als ‘Idquo’; Grote Lars auto ^ rdquo;, is de bezettingsgraad dicht, maar de belangrijkste parameters van de twee transformatoren worden geëvalueerd zoals weergegeven in tabel . Tabel evalueert de belangrijkste parameters van de transformator: capaciteit (VA) ijzerverlies (W) koperverlies (W). Ten eerste wordt de uitgangskracht opgeslagen volgens de gebruikelijke berekeningsmethode (het negeren van koperverlies): de resultaten tonen aan dat het verlies van grote capaciteitstransformator lager is dan het verlies van kleine capaciteit transformator,Santo Domingo.Fabrikant van transformatoren met olieonderdompeling, Het verbruikt zelfs elektromagnetische energie.De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.Santo Domingo.,De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel,Santo Domingo.Structuur van 35 kV-olie ondergedompelde transformator, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

4 Reply   |  Until 2022-06-22 17:35:01 | 67 View

Shishen Apparel Company 2022-06-22 17:56:14 Support  0 | Against  0

Santo Domingo.Parameters van 500 KVA-olie ondergedompelde transformator De kwaliteit is niet slecht en de goederen worden op tijd geleverd. Ik raad je aan om het de volgende keer te kopen.

Steigers en steigeraccessoires 2022-06-22 17:49:53 Support  0 | Against  0

Jij Santo Domingo.Parameters van 500 KVA-olie ondergedompelde transformator bent goed, is het handig om een ​​bestelling te plaatsen?

Planken 2022-06-22 18:36:22 Support  0 | Against  0

Het is alle lof waard, echt goed, Santo Domingo.Parameters van 500 KVA-olie ondergedompelde transformator Ik vind het erg leuk.

Ingesloten kanaal 2022-06-22 17:55:03 Support  0 | Against  0

Broeder, met uw steun is dit nieuwe model Santo Domingo.Parameters van 500 KVA-olie ondergedompelde transformator inderdaad aan de norm en zeer goed.
LoginCan Publish Content