SalusuedesHoeveel is de prijs van 250kVA box transformatorHet afdichtingsprincipe en de structurele kenmerken van:

122HP117294921   ·  2022-07-02 19:04:33   ·   Machines en industriële uitrusting

Korte invoering van de nullijn van de transformatorDe draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.Salusuedes,Hoe de droge transformator te onderhouden?Droge transformatorTraun.,Bij inbedrijfstelling:Look van olie van de radiatorWanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,


SalusuedesHoeveel is de prijs van 250kVA box transformatorHet afdichtingsprincipe en de structurele kenmerken van:



Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.De visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring, vervorming, offset, kraak, lossing, ontbranding,SalusuedesWerkprincipe van de transformator, rook, olielekkage, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil, etsen en troebelheid,lekkage van bout- of buisexterne draadWanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.


SalusuedesHoeveel is de prijs van 250kVA box transformatorHet afdichtingsprincipe en de structurele kenmerken van:



Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties,SalusuedesWarme transformator met een deklaag, zoals laagfrequent dempingsprogramma geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.kwaliteitsindex,Salusuedesrang van isolatie van een transformator met olieonderdompeling,Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformatorHet verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie fases van de tandweersmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % (m ^ omega;) dan de oorspronkelijke waarde. Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie-fase van de tandweerstandmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan %, hetgeen niet meer mag bedragen dan % ten opzichte van het laatste accurate meetresultaat.fabrikant van droge transformatorenSalusuedes,Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

2 Antwoorden   |  tot 2022-07-02 19:04:33 | 192 Keer bekeken

kledingkast 2022-07-02 20:12:01 steun  0 | tegen zijn  0

SalusuedesHoeveel is de prijs van 250kVA box transformator De kwaliteit is goed, helemaal boven verwachting, en de bezorgsnelheid is erg snel.

Productie van medische kleurstoftussenproducten 2022-07-02 19:45:00 steun  0 | tegen zijn  0

De eerste keer dat ik vond wat ik wilde SalusuedesHoeveel is de prijs van 250kVA box transformator, was ik in een goed humeur! Baas, kom op, ik hoop dat ik goede producten blijf maken.
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd