Rivier SanshuiFarmaceutische reagentia koude opslagBeveiliging tegen oververhitting in de industrie

632HP195506591   ·  2022-07-06 13:25:36   ·   energie

De twee verbindingsstukken tussen de koelopslag moeten stevig worden vastgeklemd en de twee verbindingsstukken moeten aan de bovenste, buitenste en onderste zijden van de scheuren in de koelopslag worden bevestigd. De onderste connector moet zo dicht mogelijk zijn, zodat het gebruik van beton om de connector in de toekomst te bedekken, wordt vergemakkelijkt.thermische klep van Danfoss wordt gebruikt voor de thermische klep van de koude opslag, met gegarandeerde kwaliteit; Door de hoge temperatuureisen van de koude opslag en de hoge mate van automatisering en regulering van de temperatuur, neemt het temperatuursysteem van de koude opslag een volledige automatische microcomputer aan, heeft geen speciale mensen nodig om te werken, en kan op afstand worden gecontroleerd. Wanneer de temperatuur het gespecificeerde bereik overschrijdt, wordt het automatisch gealarmeerd, wat van groot belang is voor de goede bewaring van de koude opslag.Rivier Sanshui,Als de groothandel-apparatuur van de verse-keeping magazijn wordt gestart opnieuw na een lange termijn schorsing, moet de snelheid worden verminderd in de eerste fase van de groothandel opening van de verse-keeping magazijn. Begin niet te snel. Het is beter om de snelheid te verminderen op ongeveer - graden elke dag. Wanneer de temperatuur daalt to t -graden, moet het worden gehandhaafd voor een periode van tijd. Niet reguleren wanneer het wil.Exploitatie van de eenheid: regelmatig het olieniveau en de olieopbrengst van de compressor en de zuiverheid van de olie observeren. Indien de olie vuil is of het olieniveau daalt, moet deze op tijd worden opgelost om nadelige effecten te voorkomen.Triolet,Kenmerken van het koelkarton: goede warmte-isolatie-prestaties, licht gewicht, hoge sterkte, corrosiebestendigheid, verouderingsweerstand en mooi uiterlijk.De keuze van de koude opslag is zeer belangrijk voor koude opslag, omdat koude opslag anders is dan gewone koude opslag. De temperatuur in de koude opslag is meestal laag, en de luchttemperatuur, vochtigheid en milieu-eisen zijn relatief hoog. Bij de keuze van koude opslag moet aandacht worden besteed aan de keuze van koude opslag met een betere temperatuur. Als de keuze van de koude opslag niet goed is, is de temperatuur in de koude opslag moeilijk, wat gemakkelijk kan leiden tot de verslechtering van de producten in de koude opslag of de koelcompressor in de koude opslag werkt vaak, verspilling van meer middelen en verhoging van de kosten.Types van een snelvriesmagazijn: kleur plastic stalen plaat, gezouten stalen plaat roestvrij stalen plaat, enz.


Rivier SanshuiFarmaceutische reagentia koude opslagBeveiliging tegen oververhitting in de industrie



: voorzorgen voor verticale plaat van koude opslag: verticale plaatHet circuit moet -draadsysteem zijn. Als er geen gronddraad is reliëf aluminium, moet de gronddraad worden toegevoegd.Als koelmiddel laat het verdampen onder lage druk en mechanische omstandigheden om de warmte in de opslag te absorberen, zodat het doel van koeling wordt bereikt.Productiekosten,Installeer de tijdelijke verlichtingsinstallaties in het magazijn, installeer en regel de bouw van elektrische apparatuur, en werk goed in regenbestendig, vochtbestendig, tegen botsingen, tegen binding en andere veiligheidsvoorzieningen.Door de gesloten celstructuur en het oppervlaktemateriaal van polyurethaanvast schuim met een goede vochtbestendige, waterdichte en corrosiebestendige weerstand heeft het een betere weerstand tegen lucht en waterdamp en kan het worden gemaakt tot inlandse verbindingsstructuur tijdens de vorming, die gemakkelijk te monteren is. Het heeft geen extra isolerende laag nodig om vocht te voorkomen en bespaart veel moeite bij het leggen van isolerende laag.Energiebesparing en energiebesparing: de hierboven vermelde ontwerpkosten van een snel vriesmagazijn zijn zeer laag, maar hebben een grote impact op de kosten van een snel bevriezingsmagazijn en de gebruikskosten. De elektriciteitsrekening is vaak een belangrijke uitgavenpost in de latere fase. Het ontwerp van de show kan het elektriciteitsverbruik van het snelvriesmagazijn sterk verminderen. De keuze van de achterkant zonnige kant van het snelvriesmagazijn, de keuze van de dikte van de thermische isolatie board moet passend zijn, de dichtheid van de snelvriesdeur, en het temperatuurverschil tussen de aangrenzende koude opslagruimtes moet niet te groot zijn zijn alle kwesties die we moeten overwegen. Er zijn ook enkele tips, zoals het gebruik van de luchtmachine op de snelvriesdeur van het magazijn. Wij herinneren gebruikers eraan om parallelle eenheden in een snel vriesmagazijn zo veel mogelijk te gebruiken en ze redelijk te starten.


Rivier SanshuiFarmaceutische reagentia koude opslagBeveiliging tegen oververhitting in de industrie



Met de ontwikkeling van de tijden, koelapparaten worden steeds vaker gebruikt. Alle aspecten van het leven zijn onafscheidelijk van het gebruik. Families zullen ook worden uitgerust met enkele eenvoudige koelapparaten. Voor koelapparaten, zoals koude opslag, is het belangrijk om materialen te selecteren met een goede thermische isolatie. Koude opslag is een betere materiaalselectie, en fabrikanten moeten de belangrijkste punten in het productieproces van koude opslag.Hoge kwaliteit en lage prijs,Compressiekoelkast wordt vaak gebruikt. Het bestaat voornamelijk uit compressor, condensor, gasklep en verdampingsleiding. De verdampingspijp is geïnstalleerd in het koelhuis. Wanneer het vloeibare koelmiddel door de verdampingspijp gaat, absorbeert het direct de warmte in het magazijn en koelt het af.Bij de opening van de afsluiter van de vloeistoftank moet de hogedrukmeter worden geïnstalleerd.Grootschalige ruimte van diepgevroren opslagplaatsen: voor diepgevroren entrepots van dezelfde omvang slaan redelijke ontwerpen meer goederen op dan onredelijke. Voor de vaste grootte snelle bevriezing magazijn, hoe om het te ontwerpen om de ruimte te maximaliseren is vaak een belangrijk probleem beschouwd door onze ontwerpers. In het ontwerp van Lukang medisch diepvriesmagazijn, hebben we redelijkerwijs ontworpen om de oorspronkelijke opslagcapaciteit van dozen uit te breiden tot dozen wat de ruimte veel verhoogt.Rivier Sanshui,We moeten regelmatig onderhoud en dagelijks onderhoud uitvoeren, installatie van koude opslag, koude opslag,Rivier SanshuiInstalleren van bewaring van koude vruchten, bewaring van fruit koude opslag, medische koude opslag,Rivier SanshuiHoeveel is de installatieprijs van koude opslag? Een vierkante meter, grote hoeveelheid, sterk en duurzaam, veilig en betrouwbaar, en de werking van de compressor handhaven.Ten tweede, omdat de koeling van de compressor niet continu is, kan de multi-work operatie's nachts worden geselecteerd indien mogelijk. Bij het werken's nachts is de uitwendige temperatuur laag, gekoppeld aan de gelijke rol van het koelbord, vermindert de werking van de compressor en bereikt het doel van energiebesparing.De driedimensionale automatische koude opslag neemt een computer aan, die het laden, lossen en stapelen in de opslag, de controle van de opslagtemperatuur en de werking van koelapparatuur kan voltooien.

0 Antwoorden   |  tot 2022-07-06 13:25:36 | 58 Keer bekeken
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd