Denver.Verticale zware mestpompLevensstandaard

466HP159575805   ·  2022-07-20 22:01:45   ·   Machines en industriële uitrusting

   De dompelbare modderpomp en het materiaal kunnen er ook voor kiezen om sommige apparaten van de waterinlaatdetectie volgens de werkelijke gebruiksbehoeften toe te voegen. De oververhittingsbewakingsapparaten worden vaak in een grote hoeveelheid in de tijd gebruikt, en de pomp en motor van de apparatuur die op tijd wordt gebruikt, zijn dezelfde as, dus   Het verschil tussen de verticale modderpomp en de dompelbare modderpomp De werkpositie van de verticale modderpomp is verschillend. De verticale drijfmestpomp wordt gedeeltelijk in de put ondergedompeld en kan niet volledig in het vloeistofniveau worden ondergedompeld. De dompelbare modderpomp kan volledig worden ondergedompeld (inclusief het motordeel) onder het vloeibare niveau; Gebruik van motor voor verticale mestpompDenver.,   Echter, met de toename van de pompverrichtingstijd, zal het gepaard gaan met de afname van de pompefficiëntie en de slijtage van stroompassagecomponenten. De ernstigste parameter die de karakteristieke curve van de pomp beïnvloedt, is de slijtage van de pompwaaier. Na de slijtage van de waaier, is het equivalent aan de neerwaartse beweging van de pomp H-Q curve die de stroom en het hoofd vermindert   Wanneer de waterpomp wordt aangedreven door elektriciteit of dieselmotor, draait zijn waaier (zoals een elektrische ventilator) wild, waardoor een vacuüm in de waaier wordt gevormd. Op deze manierColmar.,   In feite kan het alleen worden geopend of gesloten,Denver.Gebruikte pijpleidingpomp, en de opstart van de reekspomp volgt ook de bovenstaande methode. Pas nadat de eerste trappomp is gestart, kan de dompelmestpomp de uitlaatklep van de laatste trappomp openen (de openingsgrootte is gebaseerd op de motorstroom van de eerste trappomp als nominaal vermogen   Na elk gebruik van de apparatuur moet hogedrukwater worden gebruikt om de pomp en leidingen te wassen. Het wassen kan worden gestopt totdat het water geen onzuiverheden heeft.


Denver.Verticale zware mestpompLevensstandaard



   Nadat de dompelbare modderpomp de fabriek verlaat, is er over het algemeen alleen uitgaande kabel, en moet de gebruiker het afzonderlijk verbinden tijdens installatie. Als de verbinding verkeerd is, zal dit de normale werking van de pomp ernstig beïnvloeden, dus we moeten de juiste stappen volgen om verbinding te maken.met snijden is geschikter; De dompelpomp van WQ kan alleen Gewoon afvalwater vervoeren. Overmatig vast gehalte in rioolwater leidt tot infarct. Het kan worden toegepast op wqk dompelrioolpomp met open waaierstructuur,   Als er abnormaal geluid in de modderpomp is en er geen water is, is het waarschijnlijk dat de apparatuur lucht kan hebben die erin infiltreert wanneer abhervorming,sed voor koeling en smering. Zodra de temperatuur in de waterpomp te hoog is, moet de pomp onmiddellijk worden gestopt voor onderhoud. Anders zal de buitensporige temperatuur niet alleen de slijtage van kleine onderdelen in de apparatuur beïnvloeden, maar ook de werkefficiëntie van de apparatuur ernstig beïnvloeden. Dus wat is de reden voor de hoge temperatuur van de apparatuur   selectie van pompkop: over het algemeen, zal de pompkop worden bepaald door het vergroten van de marge van �%.   Er zal geen onvoldoende vloeistoftoevoer of andere problemen zijn.


Denver.Verticale zware mestpompLevensstandaard



De ry-pomp werkt op een laag toerental. Hoe hoger het waterpeil, hoe lager de snelheid; Hoe lager het waterpeil,Denver.Vortexpomp en pijpleidingpomp, hoe hoger de snelheid. Tegelijkertijd wordt het waterpeil signaal naar de schakelkast verzonden, zodat de operators tijdig het vloeibare niveau kunnen begrijpen. Door deze controle is de circulatie in het slikslibbad in principe onveranderdInstallatiematerialen,   Het verschil tussen de verticale modderpomp en de dompelbare modderpomp De werkpositie van de verticale modderpomp is verschillend. De verticale drijfmestpomp wordt gedeeltelijk in de put ondergedompeld en kan niet volledig in het vloeistofniveau worden ondergedompeld. De dompelbare modderpomp kan volledig worden ondergedompeld (inclusief het motordeel) onder het vloeibare niveau; Gebruik van motor voor verticale mestpomp   Met bescherming. cf brandcontrolekast integreert vele elektrische componenten, die een driedimensionale bescherming voor de brandpomp kunnen vormen met inbegrip van spanningsoverspanning en onderspanningsbescherming, huidige overstroombescherming en onderstroombescherming, overbelastingsbescherming,Denver.Centrifugale mestpomp, faseverlies bescherming, oververhittingsbescherming, enz.   Over het algemeen is de duikdiepte van de dompelbare modderpomp niet meer dan meter, en de verrichting is betrouwbaar. Waarom niet meer dan meter? Dit is het cruciale technische punt van de dompelbare modderpomp, omdat de huidige afdichtingstechnologie in China meer dan meter is niet omdat de modderpomp een probleem heeft, maar omdatDenver.,   Eerst laat s praten over de bekende verticale drijfmestpompen. Hier verwijzen we naar ZJL en SP ondergedompelde modderpompen. Strikt genomen is de dompelbare modderpomp ook een verticale modderpomp, omdat zijn as in principe verticaal is wanneer het werkt, maar het kan volledig in water worden ondergedompeld wanneer het loopt, dus het is een goede keuze   Ten vierde, modelselectieparameters: uitlaatdiameter, stof, motorvermogen, waaiersnelheid, maximaal deeltje en gewicht.   Het bevindt zich in het midden, dus het lijkt erop dat veel regio's goede effecten hebben bij het gebruik ervan.

0 Antwoorden   |  tot 2022-07-20 22:01:45 | 71 Keer bekeken
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd