AnchorageHH-modderpompOvercapaciteitsvermindering van ondernemingen

466HP159575805   ·  2022-08-14 10:39:19   ·   Machines en industriële uitrusting
maar het is instelbaar. Tijdens normale verrichting moet de speling regelmatig worden aangepast om de speling binnen het bereik te houden dat geschikt is voor normale verrichting.   Er zijn vele soorten dompelbare modderpompen beschikbaar in de markt, en verschillende pompmodellen hebben verschillende prestaties en toepassingsgebieden. Daarom, hoewel de pomp een breed scala aan toepassingen heeft, als het model niet correct en redelijk is geselecteerd, zal het toepassingseffect groot zijnAnchorage,   Het onderhoudspersoneel controleert regelmatig de dichtheid van de duikkabel, of het staaldraadtouw of de geleideketting versleten is, of het goed is bevestigd en of er afval is; Regelmatig controleren of de driefasige fasebestendigheid van de waterpomp in evenwicht is en of de isolatieweerstand tegen grond minder dan m &Omega is; Controleer regelmatig of het elektrische beschermingsapparaat betrouwbaar is en   Werk, geen lawaai en trillingen, en de site is schoner.Hetaf.,Na meer dan tien jaar snelle ontwikkeling. In het vroege stadium, om te voldoen aan de behoeften van marktontwikkeling, werden generatoren en andere mechanische en elektrische producten collectief verplaatst naar de fase II markt voor gebruik. Met een goede bedrijfsomgeving, waterpompen en generatoren   De nominale stroom niet overschrijden.   Bijvoorbeeld, in de markt bijvoorbeeld, de veegpomp, waarvan sommige een diepte van meer dan meter hebben, is het niet geschikt om een verticale mestpomp onder een dergelijke werkvoorwaarde te gebruiken, maar het is extreem eenvoudig om een dompelmestpomp te gebruiken.


AnchorageHH-modderpompOvercapaciteitsvermindering van ondernemingen



gerepareerd. Aan de waterinlaat kan een net worden toegevoegd om te voorkomen dat teveel onzuiverheden in de pomp terechtkomen. Op deze manier zal de kans op het plakken van de pomp veel kleiner zijn!   Dompelrioolpompen zijn verdeeld in xwq (snijden dompelrioolpomp), wq/qw (niet verstopping)   Bovendien detecteert de ruismethode direct het geluid van de apparatuur in het detectieproces, maar een dergelijke meting zal ook worden beïnvloed door het omringende geluid, dus in feite is een dergelijke meting geenFocus op ontwikkeling,   Het moet /-/ tussen zijn. Wanneer de verpakking wordt gedragen, kan de pakklier goed worden gedrukt. Als het te veel versleten is, moet het worden vervangen. Het hele inbedrijfstellingsproces van de dompelmestpomp omvat hoofdzakelijk de bovenstaande vijf taken, die hoofdzakelijk aandacht moeten besteden aan de details en de verschijnselen die tijdens de verrichting zijn opgetreden, explosieve en giftige vloeistof brand,AnchorageQJ dompelpomp, explosie en vergiftiging veroorzaken, en de gevolgen zullen onvoorstelbaar zijn.   De dompelbare modderpomp is een modderpomp die met de motor is verbonden en tegelijkertijd onder het water werkt. Vergeleken met horizontale drijfmestpomp en verticale drijfmestpomp,AnchorageDiepwaterpomp voor irrigatie, is het grootste voordeel dat het flexibel, handig en gemakkelijk is om op verschillende werkomstandigheden toe te passen. Het belangrijkste technische punt van dompelmestpomp is de dichtheid tussen zijn motor en pomplichaam Stabiliteit en betrouwbaarheid van afdichtingen.


AnchorageHH-modderpompOvercapaciteitsvermindering van ondernemingen



   Hoe de dompelmestpomp te demonteren en hoe deze na demontage te assembleren. De technische punten en voorzorgsmaatregelen voor demontage zullen worden geïntroduceerd om demontage, pompschade en demontage te voorkomen.middelen,   Momenteel nemen mechanische afdichtingen een toenemend aandeel in de markt voor de afdichtingen van de drijfmestpomp in.   De dompelrioolpomp voldoet niet aan de standaardvoedingsspanning die door de dompelrioolpomp wordt vereist, dus de gebruiker De stroomtoevoerspanning op locatie kan te laag zijn, wat resulteert in moeilijkheden bij het starten van de dompelpomp. Als de dompelpomp kan worden gestart, moet de warmwaterpomp worden gebruikt zorg ervoor dat   Als het warme water binnen ℃ wordt aanbevolen, en zal het externe kraanwater voor koeling tijdens verrichting worden aangesloten, anders zal de motor niet worden verbrand vanwege te hoge middeltemperatuur.Anchorage,De ry-pomp werkt op een laag toerental. Hoe hoger het waterpeil hoe lager de snelheid; Hoe lager het waterpeil, hoe hoger de snelheid. Tegelijkertijd wordt het waterpeil signaal naar de schakelkast verzonden, zodat de operators tijdig het vloeibare niveau kunnen begrijpen. Door deze controle is de circulatie in het slikslibbad in principe onveranderd   INa meer dan tien jaar snelle ontwikkeling. In het vroege stadium, om te voldoen aan de behoeften van marktontwikkeling, werden generatoren en andere mechanische en elektrische producten collectief verplaatst naar de fase II markt voor gebruik. Met een goede bedrijfsomgeving, waterpompen en generatoren

4 Antwoorden   |  tot 2022-08-14 10:39:19 | 129 Keer bekeken

Huatiexing-bedrijf voor voertuigonderdelen 2022-08-14 12:02:03 steun  0 | tegen zijn  0

AnchorageHH-modderpomp De kwaliteit is zeer goed, de overdracht is ontvangen, de baas is verontrust, heel erg bedankt!

Verkoop van milieubeschermingsapparatuur 2022-08-14 11:35:30 steun  0 | tegen zijn  0

Laat me het eerst hebben over de kwaliteit van de goederen: AnchorageHH-modderpomp Over het algemeen is het goed en de verpakking is strak. Laten we het hebben over zakelijke dienstverlening: Like it. Laatste recensie express: levering is snel. De andere is om de winkel te bedanken voor kortingen, goedkope en goede producten zijn immers reëler. Ik hoop dat de winkel meer kortingen zal geven en oude klanten op tijd zal informeren om terugkoop te bevorderen. Ik wens zaken voorspoedig.

Verkoop van elektronische producten en elektronische componenten 2022-08-14 12:50:59 steun  0 | tegen zijn  0

In afwachting wachtte ik eindelijk op mijn geliefde AnchorageHH-modderpomp, ik wens de baas een welvarend bedrijf en rijkdom!

Metro-evacuatieplatform en ondersteuning 2022-08-14 11:24:28 steun  0 | tegen zijn  0

Ik heb het bijna nooit eerder serieus geëvalueerd. Ik heb de jouwe gekocht AnchorageHH-modderpomp en zal het de volgende keer bezoeken. Het is zo handig dat ik helemaal niet kan stoppen. Het is een echt product met snelle logistiek. Ik vind het leuk voor je .
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd