San-MiquelNameZelfaanzuigende mestpomp groothandelVerbetert toepassing de efficiëntie van het werk

466HP159575805   ·  2023-03-27 13:34:47   ·   Machines en industriële uitrusting

   Wat?   Om de apparatuur beter te laten presteren bij gebruik, maar dit moet ook gebaseerd zijn op het werkingsprincipe. Het kan niet naar wens worden aangepast wanneer het is geoptimaliseerd.San-MiquelName,   Controleer de zuigpijp en bodemklep om te zien of er een luchtlekbron is. Verwijder het slib en andere obstakels bij de waterinlaat. Controleer de waterinlaatdiepte van de bodemklep om ervoor te zorgen dat deze niet minder dan twee keer de diameter van de waterinlaatpijp is. Als het niet genoeg is, verdiep de waterinlaatdiepte van de bodemklep.   Impellerbescherming om de werking van de dompelbare modderpomp te verzekeren, is het noodzakelijk om tijdig de speling tussen de waaier en de voorste beschermplaat aan te passen. Bij het aanpassen van de waaierklaring, stop eerst de pomp, maak de bouten los die de lagerdoos drukken, maak de instelmoeren los, laat de lagercomponenten vooruit bewegen, en rol de as met de hand om de pomp te drukkenChinsaliworld.kgm,  ; In praktische toepassing ontwikkelt de dompelmestpomp zich snel met zijn unieke voordelen. De verticale modderpomp moet in gebruik worden bevestigd en geïnstalleerd terwijl de dompelbare modderpomp direct zonder onderdompeling kan worden gebruikt, kan de lucht- of waterlekkage worden behandeld met cement of cementmest gemengd met asfaltolie. Tijdelijke reparaties kunnen worden gedaan met wat natte modder of zachte zeep. Als er water lekt bij de waterpompverbinding, draai dan de moer vast met een moersleutel. alsde drijfmest; De dompelbare modderpomp kan volledig onder het modderniveau doordringen.


San-MiquelNameZelfaanzuigende mestpomp groothandelVerbetert toepassing de efficiëntie van het werk



   Het is ook noodzakelijk om het ventilatiekanaal schoon te maken om verstopping te voorkomen.Gebruikt door onstabiele spanning, en het gebruik moet onmiddellijk worden gestopt om ernstigere gevolgen te voorkomen. Of installeer overeenkomstige beschermingsmaatregelen voor warmteafvoer om de motor te beschermen.   Bovendien is het gebruik van ° Bij de installatie en het ontwerp van pijpleidingen moeten buigingen in de vorm van S zoveel mogelijk worden verminderd.Design merk, dat overal naartoe kan worden gebracht, omdat het niet te veel hulpvoorzieningen nodig heeft.   Nu weet u de reden waarom de pomp luchttroebelheid heeft. In feite is dit een heel veel voorkomend fenomeen. Je doet het Ik hoef me er geen zorgen over te maken. Waterpomp kan veel dingen vervoeren, zoals water, olie,San-MiquelNameGebruikte pijpleidingpomp, vloeibaar metaal, zuur-base nacht enzovoort. Het is een goed vervoermiddel.


San-MiquelNameZelfaanzuigende mestpomp groothandelVerbetert toepassing de efficiëntie van het werk



   Start de aanzuigpomp. Bovendien,San-MiquelNameQJ dompelpomp, vanwege de structurele beperkingen van de dompelbare mestpomp, moet de motor op het wateroppervlak voor gebruik tijdens verrichting worden geplaatst, en dan moet de pomp in het water voor gebruik worden geplaatst. Daarom moet de dompelbare modderpomp zijnToediening,   Wiel mengende waaier en andere belangrijkste stroompassage delen zijn gemaakt van hoge slijtvaste grondstoffen, die slijtvast, corrosiebestendig, niet verstoppend zijn, en een sterke afvalafvoercapaciteit hebben, en effectief door grote vaste deeltjes kunnen gaan. Het wordt niet beperkt door zuigbereik, met een hoge slakkenzuigefficiëntie en completere ontsmetting. Er is geen behoefte om hulpvacuümpomp uit te rusten, en de investering is lager.   Als het groot is, zal het jasje waarschijnlijk scheuren hebben en zullen de bladen van de waaier ook sterk worden beïnvloed. Het ernstigste is dat alle delen van de stroomdoorgang beschadigd zijn.In de kustriviermijnbouw wordt de drijfmest vervoerd. De gewichtsconcentratie van de behandelde drijfmest is: mortel %, ertsslij %; Het kan in serie volgens de behoeften van gebruikers worden bediend.San-MiquelName,E waterafdichting,San-MiquelNameKleine diepe waterpomp, slotring en andere delen moeten worden geïnstalleerd.   Ten vierde, modelselectieparameters: uitlaatdiameter, stroom, stof, motorvermogen waaiersnelheid, pompsnelheid, maximaal deeltje en gewicht.   Een methode is om ultrasone methode te gebruiken om te detecteren of het materiaal cavitatie heeft. Deze methode is vaak handig voor herdetectie. Zelfs als er enige ruis in de omgeving is, heeft dit geen invloed op de detectieresultaten. Daarom hebben veel pompen de neiging om betere meetresultaten te hebben bij gebruik.

0 Antwoorden   |  tot 2023-03-27 13:34:47 | 49 Keer bekeken
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd