Bosanska Gradiska.630 transformator met olieonderdompelingDe markt bevindt zich meestal in een staat van stabiliserende prijzen

122HP117294921   ·  2023-09-20 05:03:05   ·   Machines en industriële uitrusting

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.Wiringwijze van droge transformator:Bosanska Gradiska.,De droge transformator die wordt gebruikt voor de omzetting van de spanning van de elektriciteitscentrale verschilt van de olietransformator. Het is strikt verboden om de weg te leiden aan de onderkant van de spanningszijde om te voorkomen dat de isolatietlaag van de droge transformator doordringt als gevolg van de overspanning aan de elektriciteitsnet kant of de bliksemslag op de lijn.Hoeveel kost de transformator?Sibbo.,De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel,Bosanska Gradiska.Prijs van de transformator: 1000KVA, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.


Bosanska Gradiska.630 transformator met olieonderdompelingDe markt bevindt zich meestal in een staat van stabiliserende prijzenAls het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.De efficiëntie van de transformator is nauw verbonden met het vermogensniveau van de transformator. In het algemeen, hoe groter de output vermogen, hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel, hoe kleiner de uitgangskracht, hoe lager de efficiëntie.Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;Aanbeveling en raadpleging,Bosanska Gradiska.Inleiding tot met olie ondergedompelde transformator,Verspreiding van het geluid van droge transformatorNatuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand,De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling


Bosanska Gradiska.630 transformator met olieonderdompelingDe markt bevindt zich meestal in een staat van stabiliserende prijzenMethode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformatorBetaalbare prijs, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.De cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden,In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht,Bosanska Gradiska.Aanbesteding van distributietransformatoren, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

2 Reply   |  Until 2023-09-20 05:03:05 | 91 View

formaldehyde maken 2023-09-20 13:34:49 Support  0 | Against  0

Bosanska Gradiska.630 transformator met olieonderdompeling Het kan worden gezegd dat het top is, en de details zijn perfect.

Chemische producten en import en export 2023-09-20 12:08:29 Support  0 | Against  0

Echt een goede verkoper. Ik moet je vinden als ik deze Bosanska Gradiska.630 transformator met olieonderdompeling vraag in de toekomst heb!
LoginCan Publish Content