Levittown.kgmWaar is de verse koude opslagBeheer van de industrie

632HP195506591   ·  2023-09-21 06:00:11   ·   energie

Tijdens het gebruik van koude opslag moet aandacht worden besteed aan de botsing en kras van het opslaglichaam om te voorkomen dat de opslagplaat onder druk wordt gezet en corrosie optreedt, hetgeen de plaatselijke thermische isolatie van het opslaglichaam ernstig zal verminderen.Op de bestrating van koelruimte en koelruimte moet een anti-geurvloerdrain worden geplaatst,Levittown.kgmBevroren bewaring, en de hoogte van de breedte van de afdichting van het afvoerleidingwater mag niet kleiner zijn dan mm. De liftschacht, de elektronische put en andere plaatsen die geschikt zijn voor drainage, moeten voorzien zijn van drainage en apparatuur om een stroomstoot van het water te vermijden.Levittown.kgm,Tijdens het lassen van de koelleiding moet een afvoerkanaal worden gereserveerd om het afvalwater van hoge en lage druk met stikstof in secties op te blazen. Nadat de sectieblaasing is voltooid, wordt het hele systeem opgeblazen totdat er geen vuil is gevonden. De druk is .MPa.Of de waterpomp normaal werkt en of de gietschakelaar effectief is. In geval van abnormaliteit wordt de revisie en het onderhoud van de koelcompressor in de koude opslag tijdig behandeld: in het algemeen worden de koelolie en het droogfilter dertig keer na de werking van de koelopslagapparatuur vervangen. Vervanging na een half jaar. Afhankelijk van de omstandigheden.Villaban.kgm,Ten tweede, kan de multi-work operatie's nachts worden geselecteerd indien mogelijk. Bij het werken's nachts is de uitwendige temperatuur laag, de temperatuur van het koelwater wordt verminderd en de condensatiedruk en de condensatietemperatuur worden verminderd. De koelcapaciteit van het bemonsteringssysteem, gekoppeld aan de gelijke rol van het koelbord, vermindert de werking van de compressor en bereikt het doel van energiebesparing.De grondisolatie van kleine, middelgrote en grote koude opslag is verschillend, wat nauw verband houdt met het doel, de opslagproducten en de omvang van de koude opslag. Koeling van Kuhua herinnert eraan: grondisolatie moet worden gedaan, anders schommelt de temperatuur in de koude opslag vaak door een slechte isolatie wat de kwaliteit van opgeslagen goederen be ïnvloedt. Wat is het verschil tussen de grondisolatie van kleine, middelgrote en grote koude opslag? Hoe beter te doen?De apparatuur wordt gebouwd overeenkomstig de eisen voor de toepassing van de lagetemperatuurverdeling. Het wordt weerspiegeld in de volgende -punten: een lage-temperatuur hal, een gesloten platform, een elektrische schuifdeur, een elektrische koeldeur, een anti-botsing flexibele afdichting, en een platform hoogteklimaatregelingsapparatuur (hef-kanaal) zijn gebouwd om het ^ ldquo te voltooien; Van deur tot deur Het laden en lossen van het type is een symbool geworden van moderne koude opslag.


Levittown.kgmWaar is de verse koude opslagBeheer van de industrieDe water tank is ontworpen om gescheiden te worden van de machine en is dubbellaag. Het zal niet druppelen door condensatie veroorzaakt door interne en externe temperatuurverschillen. Het kan worden gekoppeld met het koelsysteem, dat wil zeggen het zal niet bevochtigd worden tijdens koeling om ernstige bevriezing van de ventilator te voorkomen.Schroeven koeleenheid: schroefkoeleenheid kan worden verdeeld in niet-enkele schroef koeleenheid en dubbele schroef koeleenheid. Het wordt op grote schaal gebruikt in koelapparaten zoals koeling, HVAC en chemische technologie. De input power range is ontwikkeld tot -kw, en zijn onderzoeks- en ontwikkelingsvelden zijn breed verdeeld, met een groot potentieel voor prestatieoptimalisatie.Wanneer de koude opslag voor de eerste keer wordt gebruikt of voor een lange tijd wordt stilgelegd,Levittown.kgmMedisch bevroren magazijn, is het strikt verboden om goederen in het magazijn te stapelen. Het magazijn moet langzaam worden teruggebracht tot de vereiste temperatuur. Voor het lagetemperatuur magazijn, moet het worden gekoeld in fasen om plotselinge veranderingen in het temperatuurverschil binnen en buiten het magazijn te voorkomen, wat resulteert in het opslaglichaam.Productie van veiligheid,Polyurethaan spraying wordt algemeen gebruikt in grote en middelgrote koelkasten. Verschillende bekende merken worden geproduceerd tegen verschillende prijzen, en de productkwaliteit is relatief groot. Echter, het is niet van hoge kwaliteit of goede goederen. Dit is het resultaat van langdurige samenwerking.Onvoldoende koeldosis en capaciteit in het systeem: er zijn twee belangrijkste redenen voor onvoldoende koelmiddelcirculatie;De structuur van de structurele koude opslag kan bakstenen betonnen structuur of stalen structuur zijn,Levittown.kgmInstallatie voor koude opslag, die kan worden bepaald op basis van hun eigen begroting en werkelijke behoeften. Momenteel zijn de meeste koude opslagplaatsen gebouwd met een enkele laag stalen structuur, en zijn uitgerust met een gecombineerde thermische isolatie opslaglichaam, losplatform, koelsysteem, systeem, pijpleidingsysteem, enz. overeenkomstig de werkelijke behoeften van de koude opslag circulatie.


Levittown.kgmWaar is de verse koude opslagBeheer van de industrieAls er meer lucht of koelmiddel olie in de verdamper, zal de warmteoverdracht effect worden verminderd: opnieuw koelmiddel olie wordt bevestigd aan het binnenste oppervlak van de verdamper warmteoverdracht buis, als er meer lucht in de warmteoverdracht buis, de warmte-uitwisseling gebied van de verdamper zal worden verminderd, de warmte-overdracht efficiëntie zal aanzienlijk worden verminderd, en de daling van de temperatuur van het magazijn zal worden vertraagd.activa, en er mag geen gewricht in het midden zijn. De aansluiting van polyurethaan-isolatiebord, bovenste plaat en grond moet worden gemaakt in een vulboog voor de overgang, die goed kan voldoen aan de gezondheidsbehoeften.De afstand tussen de koelventilator en de opslagplaat moet groter zijn dan de dikte van de koelventilator.Voordat het project wordt aanvaard en geleverd, wordt het planoppervlak schoongeveegd. Als er een kras is, wordt het behandeld. Er mag geen duidelijke kras op het oppervlak van het bord zijn.Levittown.kgm, die uitstekende thermische isolatie prestaties, opslag en circulatie effect heeft en het energieverbruik van de werking vermindert. Natuurlijk is nog belangrijker de keuze van het koelsysteem. Bijvoorbeeld, op dit moment is het koelsysteem van fluorkoelmiddel nog steeds de mainstream, maar bij het selecteren van het type en het vermogen van koelapparatuur, is het noodzakelijk om de gegevens voor de installatie van koude opslag te berekenen en vervolgens een hoge kwaliteit keuze te maken.In het proces van het realiseren van uw droom, moet u alle invloeden verwijderen. Het is zeer belangrijk om te erkennen dat wanneer deze prachtige koelkasten worden gebouwd in de villa kamer, de collectie put (zwembad) voor het spoelen (ontdooien) en drainage moeten de maatregelen nemen om het bevriezen en reinigen te voorkomen en backflow van water te vermijden.Het zal nog steeds afnemen. De bevochtigingshoeveelheid zal dalen met % op vijf graden.

2 Reply   |  Until 2023-09-21 06:00:11 | 97 View

One Nine One Nine E-commercebedrijf 2023-09-21 07:41:37 Support  0 | Against  0

Het niveau van de verkoper MM is erg hoog en de mensen zijn erg geduldig. Ik heb veel Levittown.kgmWaar is de verse koude opslag gezien, maar ik heb het gevoel dat je de kracht hebt en de jouwe hebt gekocht. Ik had niet verwacht dat het zo zou zijn . Verkopers zoals deze zijn al online. Zelden. Ik heb veel verkopers gevraagd, maar ze kunnen het niet doen, verkoper MM heeft het gedaan. En de prijs is laag. Ik ben echt blij.

elektrische componenten 2023-09-21 08:27:06 Support  0 | Against  0

Levittown.kgmWaar is de verse koude opslagZeer goed, zeer ondersteunend, zeer goede kwaliteit, precies hetzelfde als beschreven door de verkoper, en de prijs is goedkoop
LoginCan Publish Content