Shuncheng.Automatisch hydraulisch hefplatformHoe onderscheid te maken tussen goede en slechte kwaliteit?

237HP184976196   ·  2023-11-20 23:19:42   ·   Machines en industriële uitrusting

Motoren met variabel toerental verlengen de levensduur van batterijen en motoren, omdat ze alleen de benodigde energie verbruiken voor de werking.Wat zijn de normen voor het selecteren van fabrikanten van liften? Na het bevestigen van het model,Shuncheng.Kleine hydraulische platformheftruck, de configuratie en de fabrikant,Shuncheng.Hydraulisch hefplatform, kunt u in principe begrijpen hoeveel de gebruiker voor een lift wil.Shuncheng.Door het toenemende aantal mensen dat elektrische liften gebruikt, is het voor ons noodzakelijk om enkele voorzorgsmaatregelen te beheersen voor het gebruik van elektrische liften.Laten we het vervolgens hebben over het onderhoud en onderhoud van de mechanische apparatuur van de lift: de remmen van elk mechanisme moeten regelmatig worden geïnspecteerd en aangepast om flexibiliteit en betrouwbaarheid te garanderen.Blansko.,Voordelen: Als mobiel apparaat voor werkzaamheden op grote hoogte hebben liften hun unieke functies en voordelen. Ze kunnen binnen en buiten worden gebruikt,Shuncheng.Elektrisch zelfhydraulisch hefplatform, waardoor ze gemakkelijk en snel zijn. Ze kunnen worden gebruikt in een breed scala van gebieden, van bouw tot huishoudelijk graantransport. Liften worden altijd ondersteund door klanten vanwege hun unieke uiterlijk, structuur, duurzaamheid en slijtvastheid.Wat zijn de normen voor het selecteren van fabrikanten van liften? Na het bevestigen van het model, kunt u in principe begrijpen hoeveel de gebruiker voor een lift wil.De carrosserie van het voertuig moet worden geaard volgens de voorschriften, en de hefverrichting moet worden geleid door de persoon die verantwoordelijk is voor het werk.De persoon die verantwoordelijk is moet het standaardsignaal volgen en communiceren met de lift operator. Het uitgezonden signaal moet duidelijk en nauwkeurig zijn.


Shuncheng.Automatisch hydraulisch hefplatformHoe onderscheid te maken tussen goede en slechte kwaliteit?Stap , testrit, druk op de&quo; knop op de elektrische doos onder de lift; Liter; Druk op de knop op de doos van het elektrische paneel wanneer deze wordt verhoogd tot de helft van de nominale hoogte; Stop&# quo; Druk op de knop om te controleren op lekken, krassen en druk in de hydraulische leidingen, connectoren en elektrische circuits. Pas nadat de lift verticaal verticaal is, kan deze blijven stijgen tot de hoogte van de lift.Let op: Bij het vervangen van het instelstaaldraadtouw, moet de halve ronde kopbout eerst worden losgeschroefd om de bewegende moer samen met de krachtbout te laten rollen, om de moer niet te veel op en neer te bewegen en andere componenten te beschadigen. Na de vervanging van het veiligheidsdraadtouw op het liftplatform, pas de positie van de botsingsstang vanaf het begin aan om de super hoge grenspositie te bereiken. De eindschakelaar van het platform van de landingslift moet regelmatig worden geïnspecteerd en vervangen of gerepareerd in geval van schade.Laat alle hydraulische olie in de olietank afvoeren, open de olietank, haal het oliezuigfilter eruit, reinig het en breng het terug naar de olietank en installeer het in zijn oorspronkelijke positie. Vul de brandstoftank met nieuwe olie.Korting?,Methode voor hydraulische olielekkage in de lift: Controleer of elke leidingverbinding los is en probeer deze vast te draaien. Controleer of de viscositeit van de gebruikte hydraulische olie te laag is. Bij het controleren van het lekpunt van het hydraulische oliesysteem in het algemeen is de plaats waar hydraulische olie sijpelt het lekpunt. Het is echter niet uitgesloten dat de gelekte hydraulische olie zich kan ophopen langs de pijpleiding afwijkend van het lekpunt. Daarom is het belangrijk om zorgvuldig te zoeken tijdens inspectie.Blaas de zuiger uit met perslucht, installeer deze en installeer deze opnieuw.De carrosserie van het voertuig moet worden geaard volgens de voorschriften, en de hefverrichting moet worden geleid door de persoon die verantwoordelijk is voor het werk.De persoon die verantwoordelijk is moet het standaardsignaal volgen en communiceren met de lift operator. Het uitgezonden signaal moet duidelijk en nauwkeurig zijn.


Shuncheng.Automatisch hydraulisch hefplatformHoe onderscheid te maken tussen goede en slechte kwaliteit?Controleer regelmatig of de werking van elk mechanisme normaal is en of er lawaai is. Als er fouten worden gevonden, moeten deze onmiddellijk worden geëlimineerd.Oké of niet?,De lift heeft een antislip oppervlak. De leuning is duurzaam en duurzaam. Nadat het eindspoor is uitgebreid, kan het grotere goederen huisvesten.De interactie tussen dezelfde roterende componenten, mengwielen walserijen, enz. (Aanbevolen lezen: Onderhoud kennis van liften).Waar moeten we op letten als het gaat om regelgeving?Shuncheng.,De contactopening en sluiting van de reisschakelaar van elk veiligheidsapparaat moet betrouwbaar zijn en de contactkrater moet tijdig worden gepolijst.Het zelf lopende werkplatform op grote hoogte heeft een sterk aanpassingsvermogen en kan in ruwe omgevingen en algemene explosiebestendige plaatsen worden gebruikt.Compacte structuur, kleine grootte in vervoersstatus, in staat om de auto van algemene liften, evenals gladde deuropeningen en smalle doorgangen in te voeren.


0 Reply   |  Until 2023-11-20 23:19:42 | 70 View
LoginCan Publish Content