Shegord Avila.Farmaceutische regeling voor koude opslagLente van de marktontwikkeling

632HP195506591   ·  2022-08-13 16:41:19   ·   energie

In normale tijden moeten de gebruikers de afdichtingsgraad van de opening van de koude opslag controleren en de koude opslag voor onderhoud tijdig in kennis stellen als beschadigde onderdelen worden gevonden.De algemene diepvriesentrepots worden meestal gekoeld door een koelmechanisme met lage vergassingstemperatuur (ammoniak of freon)Shegord Avila.,Luchtdruktest: de test van de netheid van het systeem, ook bekend als lekdetectieproces, is de laatste schakel van de inbedrijfstelling. Dit werk kan worden verdeeld in druk-, vacuüm- en ammoniak-detectiesfases.: voorzorgen voor verticale plaat van koude opslag: verticale plaatParijs,Om de veiligheid van de constructie en de koude opslag te waarborgen, moet de spanwijdte tussen de bovenste opslagplaten (hefbomen) voldoen aan de volgende bepalingen: de polystyreen bovenste opslagplaat (mm dik) heeft een zeer grote tijdspanne van M, en de polyurethaan bovenste opslagplaat (mm dik) heeft een spanwijdte van m.Tijdens het vervoer moeten adequate beschermingsmaatregelen worden genomen om te voorkomen dat de plaat wordt gewurgd en gekrabd.Vereisten voor koelapparatuur in een snelvriesmagazijn: de strikte verzegeling van een diepvriesmagazijn is duidelijk anders dan die van een gewoon snelvriesmagazijn. Daarom is de sleutel hoe de koelapparatuur moet worden afgesloten. In de eerste plaats moeten alle via wandleidingen voorzien zijn van mouwen, moet de retourleiding van het koelwater worden uitgerust met een door de U-vormige buigwaterleiding, en moet de belangrijkste ijsspoeling en retourleiding buiten het magazijn worden uitgerust met een luchtvulhaven om te voorkomen dat het gas in het magazijn door een negatieve druk uit het magazijn wordt gepompt. Door de goede afdichting van het snel invriezende magazijn mag de vastgestelde fluctuatiemarge van de temperatuur van het magazijn bovendien niet te groot zijn om te voorkomen dat overmatige positieve en negatieve druk het opslaglichaam beschadigt.


Shegord Avila.Farmaceutische regeling voor koude opslagLente van de marktontwikkelingVoorbereiding, voorbereiding van de planning van de koelopslag en voorbereiding van de bouwplaats en bouwmaterialen. Alle soorten materialen voor de bouw van koude opslag worden aangepast aan de behoeften van de klanten. Regel de bouwplaats die aan de eisen voldoet, transporteer alle installatiematerialen naar de bouwplaats controleer de materiaalkwaliteit en het model, en start de installatie van koude opslag na bevestiging.Scroll koeleenheid: op dit moment is scroll koeleenheid hoofdzakelijk in volledig afgesloten structuur, teneinde de uitvalsgraad van de koeleenheid te verminderen en een goed koeleffect te bereiken.Project analyse,Toepassing van parallelle compressor in koude opslag: de behoefte aan koelcapaciteit is groot,Shegord Avila.Ontwerp van farmaceutische koelopslag, en tot koelcompressoren onder Malige moeten worden gebruikt op weekdagen; exploitatie op lange termijn grote belasting in de piekploeg en aanzienlijke departementale belasting; Bevroren en gekoelde voorwerpen zijn nieuwe voedingsmiddelen die gemakkelijk te rotten en ontaarden, en hebben strenge eisen voor temperatuur en vochtigheid.Onmiddellijke koeling is het installeren van de condensor van de koude opslag in de doos of de bouw van de koelapparatuur,Shegord Avila.Installatiekosten van een koelhuis, gebruik de verdamping van de koelmiddel om de lucht onmiddellijk te koelen, en gebruik de koude lucht om de voorwerpen die moeten worden gekoeld te koelen. Dit soort koeling wordt gekenmerkt door snellere koelsnelheid, kleine warmtegeleiding temperatuurverschil en eenvoudige systeemsoftware, dus het wordt op grote schaal gebruikt.Andere aspecten: bij het ontwerp van de koelopslag van voedsel moet ook rekening worden gehouden met de samenwerking tussen de koude opslag en de brandbestrijding, ventilatie, water en elektriciteit. Het moet voldoen aan de eisen van veiligheid, wetenschap en milieubescherming. Bij het ontwerpen en installeren van de koude opslag,Shegord Avila.Installatieprijs van diepvries, moet rekening worden gehouden met het drainage probleem, en de volgende punten moeten tijdens herontwerpen en installatie aandacht worden besteed.


Shegord Avila.Farmaceutische regeling voor koude opslagLente van de marktontwikkelingDe efficiëntie van de compressor is laag en de koelcapaciteit kan niet voldoen aan de beladingseisen van het magazijn: door de langdurige werking van de compressor, de cilindermouw, ring en andere onderdelen worden serieus gedragen, de langdurige koudopslag installatie, installatie, bouw, fruitconservering, de aangewezen producten zijn compleet, de kwaliteit is gegarandeerd, en de afdichting zal dienovereenkomstig worden verminderd met de verhoging van de matching klaring, De gastransmissiecoëfficiënt van de compressor zal eveneens worden verlaagd en de koelcapaciteit zal worden verminderd. Wanneer de koelcapaciteit lager is dan de warmtebelasting van het magazijn, zal de temperatuur van het magazijn langzaam dalen.Waar te verkopen,De bouw van koude opslag in de selectie van de locatie draagt de circulatie van lagetemperatuur goederen. Daarom moet bij de selectie van de locatie prioriteit worden gegeven aan het transport van het gemak van de bouw van koude opslagplaatsen, enz. Tegelijkertijd moet de locatie van de koude opslag grote verontreinigingsbronnen en direct zonlicht vermijden spoorwegen, en moet de bouw van de koude opslag goede afvoer- en ventilatieomstandigheden hebben.De werkelijke factoren die de verhoging van de uitlaatgastemperatuur van het koelpakhuis be ïnvloeden: een lage tussenkoelefficiëntie of een te grote schaal in de intercooler van het koelpakhuis beïnvloedt de warmteuitwisseling, de zuigtemperatuur van het latere stadium moet hoog zijn en de uitlaatgastemperatuur zal ook toenemen.: voorzorgen voor verticale plaat van koude opslag: verticale plaatShegord Avila.,Bevroren en gekoelde opslag begon te veranderen in schap- en pallettopslag om de goederen te voltooien overeenkomstig &UL-Idquo; Eerste in het eerste uit ^ rdquo; Het bevordert de kwaliteit van de warenopslag en vermindert het verlies.De selectie van apparatuur voor de bouw van apparatuur voor koude opslag hangt nauw samen met de omvang, het type en de begroting van de koude opslag.Steeds meer mensen beginnen koude opslag te bouwen, en de meeste mensen kiezen ervoor om koude opslag te gebruiken voor koude opslag bouw. Waarom? Waarom kiezen mensen voor koude opslag voor de bouw? Wat zijn de voordelen van koude opslag? Het volgende is een gedetailleerde inleiding.

2 Reply   |  Until 2022-08-13 16:41:19 | 52 View

metalen archiefkast 2022-08-13 17:18:49 Support  0 | Against  0

De samenwerking met u is echt goed, Shegord Avila.Farmaceutische regeling voor koude opslag goede kwaliteit, kom weer naar ons bedrijf als u tijd heeft.

Aardappel Volkoren Noedels Bosbouw Planten 2022-08-13 19:08:39 Support  0 | Against  0

Jij Shegord Avila.Farmaceutische regeling voor koude opslag bent goed, is het handig om een ​​bestelling te plaatsen?
LoginCan Publish Content