Elmosa.Bouw- en installatieprijs van koude opslagGebruik maatregelen en onderhoudsmethoden

632HP195506591   ·  2023-09-14 02:05:19   ·   energie

Het maakt niet uit of de voedsel koude opslag of snel bevroren opslag is in gebruik, het is onvermijdelijk dat er verschillende kleine fouten zullen zijn. Wees niet nerveus wanneer er problemen zijn. U kunt problemen vinden of elimineren volgens de kennis die vandaag geleerd.Suggesties over de hoeveelheid polyurethaan koude isolatie materialen: koude opslag investering is een lange termijn en winstgevende investering. Een hoge hoeveelheid haar kan zeker verminderen de initiële investering, omdat het isolatie effect van polyurethane koude opslag isolatiematerialen heeft een parabolische lineaire correlatie met zijn bulkgewicht; Een groot aantal studies heeft aangetoond dat het schuim een goede thermische isolatie werking heeft wanneer het gewicht van de eenheid /m is. Daarom wordt het algemeen aanbevolen dat het haar volume van constante temperatuur koude opslag is ~ m /T.Elmosa.,Selectie van koeleenheid in koude opslag: de selectie van software voor koelopslagsystemen is voornamelijk het gebruik van koelcompressor en verdamper van air conditioning in koude opslag.Scheiding van het ontwerp voor koude opslag: verschillende partities moeten redelijkerwijs worden gepland en verdeeld naar doel en temperatuur. Bijvoorbeeld: verwerkingskamer, sorteerkamer, vriesruimte, koelruimte, kanaal, laadperron, enz.Sandeford.,Exploitatie van de eenheid: regelmatig het olieniveau en de olieopbrengst van de compressor en de zuiverheid van de olie observeren. Indien de olie vuil is of het olieniveau daalt, moet deze op tijd worden opgelost om nadelige effecten te voorkomen.Hoe de koelcompressor in de koude opslag te onderhouden om zijn levensduur te verlengen en het optreden van storingen in het gebruiksproces te verminderen. De koelcompressor in de koude opslag moet regelmatig worden onderhouden. Hier wordt het onderhoud van de compressor in de koude opslag ingevoerd.Het koelsysteem: koelsysteem is de kern van het ontwerp voor koude opslag. Het is de sleutel voor het bepalen van de economie, milieubescherming en de prestaties van koude opslag.


Elmosa.Bouw- en installatieprijs van koude opslagGebruik maatregelen en onderhoudsmethodenPolyurethaan rigide schuim heeft een goede waterdichtheid, lage waterabsorptie, schuimporiën zijn in een toestand van niet-connectiviteit, en de gesloten celsnelheid is meer dan %. Het is een microporeuze schuimmateriaal met een dichte structuur, die dichter is met het oppervlak van de lucht en niet gemakkelijk te penetreren water is. Het is een hydrofobe materiaal.Test van het druklek: de druklektest van het systeem voor de opslag van verse afvalstoffen is dezelfde als die van het monster voor het blazen van afvalwater, dat door een luchtcompressor moet worden uitgevoerd. Indien ammoniakcompressor wordt gebruikt, moet een speciale worden aangewezen en moet de uitlaattemperatuur strikt worden gecontroleerd. Wanneer een hoge druk wordt toegepast, wordt de methode van segmentering en vermindering van het drukverschil vastgesteld.Voor watergekoelde eenheden moet de turbulentie van het koelwater vaak worden vervangen, uitstotend druppelend, lekkage en andere omstandigheden van het watervoorzieningssysteem bestaan.Handig en efficiënt,Isolatie van de vloer van kleine koude opslag de structuur van kleine koude opslag wordt meestal het oppervlak genoemd, dat wil zeggen,Elmosa.Kleine bedrijf voor koelopslag, de top, muur en grond zijn gemaakt van kleur stalen plaat /roestvrij staal met een passende dikte van polyurethaan en andere isolatiemateriaal, omdat het laden en lossen van kleine koude opslag vaak handmatig wordt behandeld in plaats van heftruck. Als de hoogte van het magazijn hoog is en de vorkheftruck nodig is voor opslag, laden en lossen, wordt het isolatiebord natuurlijk niet aanbevolen voor grondisolatie, maar de grond moet apart worden geïsoleerd, net als het grondisolatiemonster van middelgrote koude opslag.Wanneer de koude opslag voor de eerste keer wordt gebruikt of voor een lange tijd wordt stilgelegd, is het strikt verboden om goederen in het magazijn te stapelen. Het magazijn moet langzaam worden teruggebracht tot de vereiste temperatuur. Voor het lagetemperatuur magazijn, moet het worden gekoeld in fasen om plotselinge veranderingen in het temperatuurverschil binnen en buiten het magazijn te voorkomen, wat resulteert in het opslaglichaam.Met de ontwikkeling van de tijden, koelapparaten worden steeds vaker gebruikt. Alle aspecten van het leven zijn onafscheidelijk van het gebruik. Families zullen ook worden uitgerust met enkele eenvoudige koelapparaten. Voor koelapparaten, zoals koude opslag, is het belangrijk om materialen te selecteren met een goede thermische isolatie. Koude opslag is een betere materiaalselectie, en fabrikanten moeten de belangrijkste punten in het productieproces van koude opslag.


Elmosa.Bouw- en installatieprijs van koude opslagGebruik maatregelen en onderhoudsmethodenPolyurethaan rigide schuim heeft een goede waterdichtheid,Elmosa.Koud opslagbedrijf, lage waterabsorptie, goede waterdamppermeabiliteit, schuimporiën zijn in een toestand van niet-connectiviteit, en de gesloten celsnelheid is meer dan %. Het is een microporeuze schuimmateriaal met een dichte structuur die dichter is met het oppervlak van de lucht en niet gemakkelijk te penetreren water is. Het is een hydrofobe materiaal.Verbetering van de kwaliteit, zal dit de afdichtingseffect van afzuigplaten en uitlaatkleppen en kleppen beïnvloeden, wat de koelcapaciteit van de gecontroleerde atmosfeer ernstig zal beïnvloeden.Voorbereiding, voorbereiding van de planning van de koelopslag en voorbereiding van de bouwplaats en bouwmaterialen. Alle soorten materialen voor de bouw van koude opslag worden aangepast aan de behoeften van de klanten. Regel de bouwplaats die aan de eisen voldoet, transporteer alle installatiematerialen naar de bouwplaats, controleer de materiaalkwaliteit en het model, en start de installatie van koude opslag na bevestiging.Elmosa.,Een perfect computernetwerk opzetten de distributie van koelkasten wetenschappelijk maken en de traceerbaarheid van voedselveiligheid bereiken. In de Europese Unie, de Verenigde Staten en Japan zijn alle leden van de voedselketen wettelijk verantwoordelijk voor de traceerbaarheid.Bij het installeren van polyurethaan isolatiebord, zorg ervoor dat het oppervlak glad en vlak is zonder kras en vervorming.De configuratie van de apparatuur is redelijk en de levensduur van het snelvriesmagazijn is lang. De redelijke configuratie van de apparatuur van het snelvriesmagazijn kan de diensttijd van het snelvriesmagazijn aanzienlijk verlengen. Sommige compressoren zijn gemakkelijk te beschadigen wanneer ze werken bij volle lading voor een lange tijd,Elmosa.Bereiding van de opslag van verse groenten, dus proberen we om schroef parallelle eenheden te gebruiken. Het grote voordeel van deze eenheid is dat het alle apparatuur kan aanzetten, net als de verschuiving op het werk, zodat de compressor op zijn beurt kan werken en rusten.

5 Reply   |  Until 2023-09-14 02:05:19 | 87 View

taiji trading co. 2023-09-14 09:37:58 Support  0 | Against  0

Elmosa.Bouw- en installatieprijs van koude opslagHoeveel kost het, kan ik de goederen overdragen?

Detailhandel in bewerkingsmachines 2023-09-14 09:38:13 Support  0 | Against  0

Elmosa.Bouw- en installatieprijs van koude opslag Zeer tevreden, goede kwaliteit.

Verwerking van apparatuur voor milieubescherming 2023-09-14 10:55:15 Support  0 | Against  0

Ik heb het de laatste tijd te druk gehad, het is te laat om te bevestigen, Elmosa.Bouw- en installatieprijs van koude opslag is erg goed, net als de baas.

709HP180518493 2023-09-14 11:30:21 Support  0 | Against  0

Het spijt me heel erg.

530HP141750488 2023-09-14 09:19:01 Support  0 | Against  0

Ja, de beste, eerlijke Elmosa.Bouw- en installatieprijs van koude opslag verkoper. Ik ben het een paar keer komen kopen en de service aan oude klanten is zeer attent, en ik zal in de toekomst vaak komen!
LoginCan Publish Content