AntwerpenBodemmestpompWat zijn de technische parameters

466HP159575805   ·  2024-02-21 01:03:58   ·   Machines en industriële uitrusting

apparatuur,AntwerpenVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpomp, zodat sommige mortel langzaam in de apparatuur kan worden gemengd met water om een stromend medium te worden, zodat de apparatuur kan worden gebruikt zonder zijn  Als de waterlekkage ernstig is, moet de gebroken buis worden ontmanteld en vervangen. Laat de lift zakken en druk het mondstuk van de waterpomp in het water voor .m.Antwerpen,Gebruikt door onstabiele spanning,  Vervang vervolgens de katrol en pompdekplaat en draai de bevestigingsmoren vast.  De waaier van de dompelmestpomp moet mogelijk worden gedemonteerd voor onderhoud of reparatie tijdens gebruik. Wanneer we echter de pompstructuur niet kennen, moet de pomp op land worden geplaatst, de zuigpijp in water, en de pomp moet worden gestart. Vanwege de structurele beperkingen van de modderpomp en de ondergedompelde modderpomp, moet de motor tijdens verrichting op het wateroppervlak worden geplaatst, en moet de pomp worden bevestigd wanneer het in het water wordt geplaatst. Anders valt de motor in het water  Observeer constant het instrument, controleer de elektrische apparatuur, en meet de isolatieweerstand elke halve maand. De weerstandswaarde mag niet kleiner zijn dan , megohm.efers tot de effectieve energie verkregen uit de vloeistofoutput door de pomp in eenheidstijd, d.w.z. het effectieve vermogen van de pomp: de vergelijking is PE= ρ GQH (W)= γ QH (W)Nauwkeurige afwerking  Sommige corrosieve pasta's die kristallen bevatten kunnen ook worden vervoerd. In het toepassingsgebied van drijfmestpomp, ongeveer % worden gebruikt in concentratoren in de mijnbouw industrie. Vanwege de slechte werkomstandigheden van primaire ertsverbinding, is de levensduur van mestpomp in deze sectie over het algemeen laag. Natuurlijk, verschillende mineralen, slijtage  Het bovenstaande is de reden voor de onvoldoende vloeistoftoevoer van de waterpomp wanneer deze in gebruik is, evenals de specifieke methoden om deze situatie aan te pakken. We moeten aandacht besteden aan de regelmatige inspectie van de apparatuur tijdens normaal gebruik om ervoor te zorgen dat het in gebruik is  Het bovenstaande gaat over hoe de waterafdichting van Boshan dompelmestpomp te vervangen. Naast de waterafdichting moeten ook andere onderdelen van de pomp tijdig vervangen worden wanneer ze beschadigd zijn. Bovendien zijn sommige onderdelen van de pomp relatief gemakkelijk te beschadigen, dus we moeten ze regelmatig vervangen tijdens gebruik  Controleer of het vervangen moet worden.


AntwerpenBodemmestpompWat zijn de technische parameters  De installatie van dompelbare modderpomp is een stap die betrokken moet worden. Omdat we er allemaal om geven, is het vooral omdat de installatie direct invloed heeft op het gebruikseffect. De installatie moet naadloos verlopen. Sommige belangrijke werkpunten kunnen worden gezien bij het installeren van de drijfmestpomp.Eerst de klant.,  Bereid gereedschappen en materialen voor: een set metrische doos met open-end moersleutel, lagertrekker (algemeen bekend als driehoektrekker), buitenmicrometer klauw, voeler meter vierkante liniaal, koperbar, schroevendraaier met handvat, hamer, V-vormige ijzers van dezelfde specificatie, schone kerosine, oliebassin,AntwerpenKleine diepe waterpomp, katoengaren, enz.  De dompelpomp werkt onder water. Vergeleken met andere motoren, is de werkomgeving slecht. Regelmatige inspectie en onderhoud zijn essentieel om de quot; gezondheid en levensduur& quot; van dompelrioolpompen!  In de modderpomp, is de axiale kracht hoofdzakelijk samengesteld uit de drukverschilkracht van het vloeibare effect op de waaier en de zwaartekracht van het gehele rollende deel. De effectrichting van de twee krachten is hetzelfde, en de resulterende kracht is de som van de twee krachten. Als de dompelbare modderpomp met een hulpwaaier is uitgerust, is het vloeibare effect op de hulpwaaierAntwerpen,  Een ventilatiepijp wordt geïnstalleerd aan de bodem van de pomp, zodat wanneer de pomp ondergronds wordt begraven, water zal worden geïnjecteerd in de bodem van de mestpomp door de ventilatiepijp, zodat een zandwatermengsel zal worden gevormd aan de bodem van de mestpomp, zodat de mestpomp normaal kan worden gestart. Het voordeel van deze aanpak is dat zelfs als  Controleer daarna voordat u opnieuw begint of het rollen van de waaier normaal is en of de compressiebouten van de lagerassemblage zijn aangedraaid, en start vervolgens de pomp.  De dompelmestpomp zal voor inspectie op tijd worden afgesloten in geval van machineproblemen tijdens verrichting, en regelmatig onderhoud zal worden gedaan. De apparatuur zal niet worden gebruikt na het verbranden, wat bepaalde economische verliezen voor ons zal veroorzaken.

4 Reply   |  Until 2024-02-21 01:03:58 | 57 View

Xuan Aluminium Company 2024-02-21 09:27:32 Support  0 | Against  0

Nu het bedrijf niet gemakkelijk is om te doen, kunt u meer kortingen geven?

Yongqing Milieubescherming Machinery Co., Ltd. 2024-02-21 09:37:04 Support  0 | Against  0

Na lang naar de jouwe AntwerpenBodemmestpomp gezocht te hebben, heb ik de moed verzameld en de kwaliteit van de keuring was zeer goed.

bandenreparatiemachines 2024-02-21 09:52:38 Support  0 | Against  0

De eerste keer dat ik vond wat ik wilde AntwerpenBodemmestpomp, was ik in een goed humeur! Baas, kom op, ik hoop dat ik goede producten blijf maken.

Transmissie- en distributie- en regelapparatuur 2024-02-21 08:23:20 Support  0 | Against  0

Het is alle lof waard, echt goed, AntwerpenBodemmestpomp Ik vind het erg leuk.
LoginCan Publish Content