MartiniqueVerticale pijpleidingpomp met splitsingStructureel ontwerp van pijpfittingen

466HP159575805   ·  2023-11-20 23:16:42   ·   Machines en industriële uitrusting

  Het maakt niet uit welk type mestpomp u nodig hebt, Ritter pomp zal u voorzien van de hoogste kwaliteit mestpomp producten; De nieuwste ontwikkeling van dompelmestpomptechnologie in de afgelopen jaren De duikdiepte is toegenomen van meter naar meter!  Om de vraag naar water en elektriciteit voor productie en wonen te verzekeren, hebben veel eenheden, hotels en woongebieden in verschillende provincies en steden in China het en generatoren gekocht. Veel bedrijven hebben ook generatoren uit eigen zak gekocht om de productie niet te vertragen. Gedreven door dit, het en de generator worden natuurlijk populairMartinique,  Controleer de waterpomp: het is mogelijk dat de selectie van de waterpomp niet overeenkomt met de motor, waardoor de temperatuur van de motor te hoog wordt na langdurige werking; Het is ook mogelijk dat de werktijd de gespecificeerde werktijd van de motor overschrijdt. Op dit moment moeten de gebruikstijd en -tijden strikt worden beperkt, moet de juiste thermische bescherming worden geselecteerd, en  Ja,MartiniqueVortexpomp en pijpleidingpomp, de zomer is het hoogste verkoopseizoen. Naast agrarische toepassingen zijn de laatste jaren ook industriële pompen toegenomen.Kadan.,  belangrijke onderdelen worden vooraf gemarkeerd om fouten bij het opnieuw instellen te voorkomen. Het gewrichtsoppervlak en de kwetsbare delen moeten naar behoren worden bewaard om schade te voorkomen.  Er wordt een grote hoeveelheid smeerolie opgeslagen.  Het kan ook zijn omdat de pomp De vloeistoftoevoerleiding wordt tijdens normaal gebruik geblokkeerd door andere stoffen.


MartiniqueVerticale pijpleidingpomp met splitsingStructureel ontwerp van pijpfittingen  De verticale zandpomp is over het algemeen een dompelbare modderpomp. De belangrijkste toepassingsmethode is dat de motor en waterpomp de materialen kunnen oppompen die moeten worden begeleid wanneer ze in onderwatermijnbouw worden geplaatst.  Soorten motoren voor diepe putpompen  De geharde modderlaag stort in na het ontharden,le mestpomp, zoals zand pompen en prospecting aan boord; Wat zijn de voordelen van de dompelbare modderpomp? Het voordeel van de dompelbare modderpomp is dat het handig en flexibel is, gemakkelijk te bedienen en ondergedompeld  De voor- en achterlagerwartels zijn uitgerust met olieafdichtingen, die zijn opgevuld met groen papier of asbest. Er is een opening van .- mm tussen de achterste klier en het lager.  In de afgelopen jaren is de vraag naar dompelmestpompen sterk toegenomen. Op veel gebieden hebben dompelmodderpompen verticale modderpompen vervangen. Wat zijn de verschillen tussen deze twee? Laat S yze.


MartiniqueVerticale pijpleidingpomp met splitsingStructureel ontwerp van pijpfittingen  Waar ρ& mdash;& mdash; Dichtheid van transmissiemedium vloeistof (kg/m; γ——— Zwaartekracht van medium vloeistof (n/m; H; pomplift (m); Q de stroomtoevoer van de waterpomp (m/s); G: zwaartekrachtversnelling (m/s.  Het verschil tussen het asvermogen P en het effectieve vermogen PE is het vermogensverlies in de pomp dat wordt gemeten door de pompefficiëntie. Het pomprendement is de verhouding van het effectieve vermogen en het asvermogen, die wordt gemeten door η Geeft aan.Kwaliteitsbeheer van de toeleveringsketen,  Impellerbescherming om de werking van de dompelbare modderpomp te verzekeren, is het noodzakelijk om tijdig de speling tussen de waaier en de voorste beschermplaat aan te passen. Bij het aanpassen van de waaierklaring, stop eerst de pomp, maak de bouten los die de lagerdoos drukken, maak de instelmoeren los, laat de lagercomponenten vooruit bewegen, en rol de as met de hand om de pomp te drukken  Probeer de pomp met de juiste lift te selecteren.  Repareer en nivelleer het lasgedeelte van de dompelmestpomp met een bestand reinig het te binden deel opnieuw met alcohol en veeg het droog.Martinique,MartiniqueKleine diepe waterpomp,MartiniqueGebruikte pijpleidingpomp, is het vooral omdat de installatie direct invloed heeft op het gebruikseffect. De installatie moet naadloos verlopen. Sommige belangrijke werkpunten kunnen worden gezien bij het installeren van de drijfmestpomp.  De bovenstaande vier methoden kunnen worden gebruikt om te detecteren of de dompelmestpomp cavitatie heeft, omdat als het materiaal in gebruik is, het een grote impact op de werkende efficiëntie zal hebben. Zelfs als de cavitatietijd lang is, zal het ook een bepaalde impact hebben op andere delen van de apparatuur. Soms dompelmestpomp  Ratenverlies, dus schachtmacht tegen effectieve macht verloor macht.

0 Reply   |  Until 2023-11-20 23:16:42 | 48 View
LoginCan Publish Content