San Rafael Ariba.Kosten van de opslag van medische koudeHet heeft zijn eigen unieke voordelen

632HP195506591   ·  2022-06-28 10:32:30   ·   energie

Vereisten voor koelapparatuur in een snelvriesmagazijn: de strikte verzegeling van een diepvriesmagazijn is duidelijk anders dan die van een gewoon snelvriesmagazijn. Daarom is de sleutel hoe de koelapparatuur moet worden afgesloten. In de eerste plaats moeten alle via wandleidingen voorzien zijn van mouwen, en moet de belangrijkste ijsspoeling en retourleiding buiten het magazijn worden uitgerust met een luchtvulhaven om te voorkomen dat het gas in het magazijn door een negatieve druk uit het magazijn wordt gepompt. Door de goede afdichting van het snel invriezende magazijn mag de vastgestelde fluctuatiemarge van de temperatuur van het magazijn bovendien niet te groot zijn om te voorkomen dat overmatige positieve en negatieve druk het opslaglichaam beschadigt.: voorzorgen voor verticale plaat van koude opslag: verticale plaatSan Rafael Ariba.,De materiaalbenodigdheden voor de installatievoorschriften van het montagenet voor de bewaring van verse materialen: volgens de lijst van bouwkundige materialen en bouwmaterialen worden de materialen naar het accessoire-magazijn gestuurd en worden de materialen en accessoires-modellen zorgvuldig gecontroleerd.De uitlaattemperatuur van de compressor apparatuur is vaak. Wanneer het seizoen verandert en het temperatuurverschil sterk verandert, let op het. Als de machine abnormaal is, moet het worden gecontroleerd in de tijd.Kinna.,Het gebruikelijke verschijnsel van een snelle bevriezing is dat de temperatuur van een koelhuis niet langzaam kan dalen of dalen. Nu wordt een eenvoudige analyse gemaakt van de redenen voor de langzame daling van de temperatuur: het verlies van koude capaciteit van een snel vrieshuis is groot door een slechte thermische isolatie of afdichting prestaties; de slechte thermische isolatie prestaties is te wijten aan onvoldoende dikte van de thermische isolatie laag van pijpleiding en thermische isolatie muur, wat resulteert in een slechte thermische isolatie en thermische isolatie effect, Het wordt voornamelijk veroorzaakt door een onjuiste selectie van de dikte van de isolatietlaag in het ontwerp of door een slechte kwaliteit van isolatiemateriaal in de bouw.Steden voor het ontwerpen van koude opslag: selectie en voorbereiding van de koellocatie. Volgens de toepassingskenmerken kan koude opslag worden verdeeld in seksuele koude opslag, retail koude opslag en grootschalige koude opslag. Wanneer grootschalige koude opslag een aanplant begint te bouwen met een meer gecentraliseerde handlevering, moet ook rekening worden gehouden met factoren zoals een betere geografische locatie en contact met de markt. De koude opslag moet worden gelegen op een koele plaats zonder zonlicht en frequente warme lucht. Kleine en middelgrote koude opslag moet worden gebouwd in de kamer. koude opslag: voorzorgen voor verticale plaat van koude opslag: verticale plaat


San Rafael Ariba.Kosten van de opslag van medische koudeHet heeft zijn eigen unieke voordelen



Nadat de koude opslag op de hoek is geïnstalleerd, kan de volgende koude opslag worden geïnstalleerd langs de richting van de hoek. Goedkeuren van de soortgelijke installatie van Zhang koude opslag voor de installatie van de thermische isolatie board van de opslag. Professionele koude opslag, installatie van koude opslag koude opslag, vruchtenbehoud koude opslag, medische koude opslag, geavanceerde technologie, strenge tests, zoals dicht bij wegen en spoorwegen. Tegelijkertijd moet de locatie van de koude opslag grote verontreinigingsbronnen en direct zonlicht vermijden, en moet de bouw van de koude opslag goede drainage en ventilatievoorwaarden hebben.De selectie van apparatuur voor de bouw van apparatuur voor koude opslag hangt nauw samen met de omvang, het type en de begroting van de koude opslag.Kwaliteitsborging,Een groot aantal personeelsleden is niet toegestaan om goederen in het magazijn te selecteren. Sluit de deur van het magazijn op tijd. Wanneer de deur van het magazijn wordt geopend, let dan op of het luchtgordijn wordt geopend of het deurgordijn naar behoren wordt geplaatst. Doe de lichten uit als je het pakhuis verlaat.Nadelen van meerlaagige koude opslag: het verticale transportvolume van het magazijn is groot, en de goederen in en uit en het beheer van het bedrijf zijn niet zo handig als éénlaagige koude opslag; Bij de ontwikkeling van de laadcapaciteit van de vloer is de vloeroppervlakte-verhouding van elke koude kamer laag; Wanneer de multi-verdiepingen koude opslag wordt gebouwd op de fundering met een slechte grondweerstand is de fundering constructie complex. hoge kosten; Wanneer geprefabriceerde onderdelen worden gebruikt, is grote bouwuitrusting nodig en is de bouwperiode lang.Wat moet worden overwogen bij het bouwen van een koude opslag? In deze aspecten is de koeling van levensmiddelen een systematisch project van kunstmatige koeling om de kwaliteit van de levensmiddelen te waarborgen en het verval van levensmiddelen in een omgeving met lage temperatuur te verminderen. De koeltechniek heeft invloed op het ontwerp van de koeling, voldoet aan de behoeften van koeltechniek, gemakkelijke productie,San Rafael Ariba.Quota voor de installatie van grote koude opslag,San Rafael Ariba.Welk koelopslagbedrijf is eenvoudig te installeren, energiebesparingen en kostenbesparing. Welke problemen moeten worden overwogen bij de bouw van voedsel koude opslag?


San Rafael Ariba.Kosten van de opslag van medische koudeHet heeft zijn eigen unieke voordelen



: voorzorgen voor verticale plaat van koude opslag: verticale plaatproject,Onvoldoende koeldosis en capaciteit in het systeem: er zijn twee belangrijkste redenen voor onvoldoende koelmiddelcirculatie;Luchtklep lekkage en lekkage van de ring zal niet alleen de stijging van de uitlaattemperatuur van het koelhuis beïnvloeden, maar ook de interstagedruk veranderen. Zolang de compressieverhouding hoger is dan de normale waarde, zal de uitlaattemperatuur stijgen.Het belang van regelmatige olielozing, ontzilting en luchtlozing in het koelsysteem van het magazijn.San Rafael Ariba.,Kg tot kg /m en de dikte van de stalen plaat moet over het algemeen meer zijn dan . mm om aan de norm te voldoen. Op de markt zijn de belangrijkste grondstoffen van een speciaal koelopslagbord voor koudopslag polyfenyleen, polyethyleen en polyfenyleenvet. De dichtheid van thermisch isolatiemateriaal met polyfenyleen is dun en de thermische isolatiecoëfficiënt is niet erg hoog; Na een bepaalde verhouding van polyethyleen kan het koelisolatiemateriaal schuimen met een passende dichtheid en een goed thermische isolatie-effect en heeft een hoge belasting-draagkracht; Polyfenyleenhars heeft een sterke waterabsorptie, maar een slechte warmteisolatie. Daarom, de polyurethaan sandwich board met zeer goede prestaties behoort tot de polyurethaan sandwich board. Hoewel het iets hoger is, de polyurethaan board heeft zeer goede thermische isolatie prestaties en absorbeert geen vocht.Of er aarde op de condensor en slechte warmtedissipatie is zal leiden tot een te hoge condensatie druk van de koelkast. Om de compressor te beschermen, stopt de machine met draaien onder de werking van de drukregelaar. Wanneer de warmtedissipatie goed is,San Rafael Ariba.Bouw- en installatieprijs van koude opslag, drukt u op de zwarte resetknop op de drukregelaar en kan de machine automatisch weer in werking treden.Het isolatiebord van de koelopslag bevat polyurethaan dubbelzijdige stalen plaat. Het belangrijkste effect van dit isolatiebord is een goede afdichting, isolatie en vochtbestendig effect, en het personeel van de koelopslag kan de deur tijdig en effectief openen en sluiten bij binnenkomst en vertrek, om te voorkomen dat de koelcapaciteit van de koelruimte wordt verloren.

5 Antwoorden   |  tot 2022-06-28 10:32:30 | 123 Keer bekeken

Fuding Installatie Engineering Company 2022-06-28 12:47:18 steun  0 | tegen zijn  0

Ik wil van leverancier veranderen en zie je op internet, kan ik een gedetailleerde uitleg geven San Rafael Ariba.Kosten van de opslag van medische koude

formaldehyde maken 2022-06-28 11:59:50 steun  0 | tegen zijn  0

Na mijn persoonlijke ervaring is de reputatie van deze winkel best goed. San Rafael Ariba.Kosten van de opslag van medische koude De kwaliteit lijkt meer op een diamant. Heel erg bedankt!

Ventiel 2022-06-28 11:09:11 steun  0 | tegen zijn  0

Een goede verkoper, zelfs een beginner, veel San Rafael Ariba.Kosten van de opslag van medische koude begrijpen het niet. Gelukkig heeft de verkoper geduldige begeleiding aan de andere kant van de computer, en ik heb een gevoel van voldoening, en heb eindelijk het probleem ontdekt die ik niet begreep.^- ^Meer informatie in de toekomst!

Optreden als agent voor mobiele klanten om toegang te krijgen tot het netwerk 2022-06-28 12:59:41 steun  0 | tegen zijn  0

Ja, ik hoop de volgende keer mee te werken Bedankt baas~~ Snelle levering, San Rafael Ariba.Kosten van de opslag van medische koude in principe tevreden.

wijnbereiding 2022-06-28 11:18:21 steun  0 | tegen zijn  0

Ja, de beste, eerlijke San Rafael Ariba.Kosten van de opslag van medische koude verkoper. Ik ben het een paar keer komen kopen en de service aan oude klanten is zeer attent, en ik zal in de toekomst vaak komen!
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd