JucuapaNameTechnische parameters van met 10kV-olie ondergedompelde transformatorMerkaanbeveling

122HP117294921   ·  2022-08-04 03:13:58   ·   Machines en industriële uitrusting
JucuapaNametransformator voor landschappen,

De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.lekkage van olie op elektrische lasstandJucuapaName,Voorzorgsmaatregelen voor de proefwerking van producenten van elektrische transformatorenAls het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.Tokat.,Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.


JucuapaNameTechnische parameters van met 10kV-olie ondergedompelde transformatorMerkaanbeveling



Fabrikant van transformatorenOnderhoudsinhoud van de transformatorFabrikant van transformatorenProductie afdeling,In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.


JucuapaNameTechnische parameters van met 10kV-olie ondergedompelde transformatorMerkaanbeveling



De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.Kosten van werkplaatsen,Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal en de transformator zal draaien naar alle normale werking.Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie fases van de tandweersmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % (m ^ omega;) dan de oorspronkelijke waarde. Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie-fase van de tandweerstandmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan %, hetgeen niet meer mag bedragen dan % ten opzichte van het laatste accurate meetresultaat.De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min,JucuapaNameElektrische elektronische besturing, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.JucuapaName,Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator,JucuapaNameVooruitzichten van de distributietransformator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

0 Antwoorden   |  tot 2022-08-04 03:13:58 | 41 Keer bekeken
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd