Grote prairieHastelloy G-30 naadloze pijpHoe het model te kiezen:

984HP143755493   ·  2022-05-11 10:47:04   ·   Bouwstoffen

Om de gelaste pijp de vereiste mechanische, fysische en chemische eigenschappen te geven, is naast de redelijke selectie van materialen en het vormproces vaak een warmtebehandeling nodig. Bovendien kunnen de mechanische, fysische en chemische eigenschappen van aluminium, koper magnesium, titanium en hun legeringen door warmtebehandeling worden gewijzigd om verschillende eigenschappen van de dienst te verkrijgen.Op dit moment is er nog steeds een grote kloof in de productietechnologie van C-staal tussen China en buitenlandse landen.Grote prairie,speciale vorm (vierkant, pek, enz.); voor verschillende materialen en voor de belangrijkste doeleinden wordt het verdeeld in winningsinstallaties voor vloeibaar transport, gelaste gelaste stalen buizen met een warme dip voor het vervoer van vloeibare bodemdruk, continue transportbanden voor stationair gelaste stalen buizen, etc. het wordt gerangschikt van klein tot groot volgens de diameter * wanddikte volgens de specificatie, model en dimensie tabel in de huidige standaard.&R; I-beam kan worden verwerkt tot T-beam, en honingraat kan worden gecombineerd tot verschillende sectievormen die in hoge mate voldoen aan de behoeften van engineering ontwerp en fabricage.Goya.,Na het bepalen van de redelijke beitsmiddelen en de polijstoplossing, is het zeer gemakkelijk om warm galvaniseren voor relevante legeringen pijpen uit te voeren. Gebruik & quota; fosfaatbehandeling& quota; de leidingen van de elektrolytische machineuitrusting te ontvetten, ze in de waterige oplossing te stoppen met zinkzout na beitsing en passivatie, het negatieve niveau van de elektrolytische machine-apparatuur aan te sluiten, en de schakelstroom aan te sluiten; Als de stroom van de positieve fase naar de negatieve fase stroomt, wordt een laag zink in de pijp gelegd.extrusie. Dit soort verwerkingsmethode is doelgerichter. Voor de voorbereiding van de bewerking van staal en de extrusie gietvorm, wanneer de extrusiegietvorm wordt gebruikt voor de hulpstukken met een diameter van mm, is de investering van machines en apparatuur minder, zodat het verbruik van grondstoffen ook zeer klein is, en de technologie is relatief perfect. Zodra de grootte van de buis is verhoogd, moet de koude extrusiemethode een grote laadcapaciteit en hoge-vermogensapparatuur hebben. Daarom zal het automatische controlesysteem worden verbeterd.Plan : Martensic chroom gelegeerde pijp en pijp met chroom-legering met Cr-samenstelling boven %, zonder hoge koolstofstaal en hogechroom-gelegeerde pijp. De waterige oplossing bevat % natriumcyanide % ~ % (volume verhouding), de oplossing temperatuur is ~ ~ blad ;, en de oplossing tijd is min.


Grote prairieHastelloy G-30 naadloze pijpHoe het model te kiezen:Om ervoor te zorgen dat het werkstuk van de stalen pijp de vereiste mechanische, fysische en chemische eigenschappen heeft, naast de redelijke selectie van materialen en vormprocessen, is warmtebehandeling vaak van essentieel belang. Staal is het meest gebruikte materiaal in de mechanische industrie. De microstructuur van staal is complex en kan worden beheerst door warmtebehandeling. Daarom is de warmtebehandeling van staal het belangrijkste gehalte aan metaalwarmtebehandeling. Daarnaast kunnen aluminium, koper, magnesium, titanium en hun legeringen ook hun mechanische, fysische en chemische eigenschappen veranderen door middel van warmtebehandeling om verschillende diensteigenschappen te verkrijgen.De pijpleiding wordt gepositioneerd overeenkomstig het ontwerp van de tekening en de pijplijn wordt geprefabriceerd overeenkomstig de omstandigheden van de locatie. Hang de draad van de e verdieping naar beneden en repareer de steun.I-straalOntwikkeling van de markt,Wanneer het wordt gebruikt voor grondverwarming en warm voorjaar vervoer, kan het voldoen aan de eisen van koeling en het praktische effect van minder schade te bereiken. Het is van toepassing op de waterconserveringstechniek, mijnbouw en andere industrieën om te voldoen aan de bepalingen van koude, koude en corrosiepreventie. Bovendien heeft de transmissie van chemische grondstoffen een ruime binnenruimte.Wat zijn de eisen voor de bouw van gelegeerde buizenDe gelaste stalen pijpen moeten worden verwerkt door middel van verschillende processen voor de toepassing. De warmtebehandeling van gelaste stalen pijpen is een zeer belangrijke schakel in de verwerking van gelaste stalen buizen. Warmtebewerking is een metaalbewerking waarbij metalen materialen worden verhit,Grote prairie45_; dikke naadloze wandpijp, geïsoleerd en gekoeld in een bepaald medium, en hun metaaleigenschappen worden beheerst door het wijzigen van de metallografische structuur op het oppervlak of binnen het materiaal. Tijdens het verhittings- en koelproces van het werkstuk van de constructie van de gelaste stalen, door de inconsistentie van de koelsnelheid en de tijd tussen het oppervlak en de kern, zal het temperatuurverschil worden gevormd, wat zal leiden tot een ongelijke volumeuitbreiding en samentrekking en tot stress,Grote prairiePrijs van 12Cr1MoVG-gelegeerde pijp,Grote prairieSpeciaal recht- en snijmachine voor versteviging, dat wil zeggen thermische belasting.


Grote prairieHastelloy G-30 naadloze pijpHoe het model te kiezen:Carburizeren: carburatie is het proces van penetratie van koolstofatomen in de oppervlaktelaag van staal. Het zorgt er ook voor dat het werkstuk van koolstofarme staal de oppervlaktelaag van koolstofstaal heeft, en na het dempen en temperen van lage temperatuur kan het deel van het werkstuk de taaiheid en plasticiteit van koolstofstaal behouden.Kwaliteitsborging,d. Alle machines en apparatuur in een productielijn kunnen zich verbinden met de software van het computergegevensverzamelingssysteem om de tijdige transmissie van gegevensinformatie te voltooien, en de prestatieparameters in het productieproces worden gecontroleerd door de centrale controlekamer.Uit de vergelijking van de maandelijkse samenvatting blijkt duidelijk verbruik gegevens van gegalvaniseerde pijp en de gegevens over de verkoop van onroerend goed van tot dit jaar, tonen zij de consistentie van de hoogte breedte verhouding, die niet alleen een positieve correlatie vertoont in de algemene nieuwe trend, kan de speciale rolmethode worden gebruikt om de vaardigheden van ongelijke vervorming en passeerontwerp volledig te benutten. Bijvoorbeeld, wanneer het knuppelgedeelte smal is en de I-straal breed moet worden gerold kan de walsmethode worden gebruikt; Bijvoorbeeld, wanneer de billet breed is en kleine I-balk moet worden gerold, kan de negatieve rolmethode worden gebruikt Spreiding roling, enz.Mengsels worden periodiek verdeeld, en de situatie na het gieten en rollen is significant door middel van de rand van de vlam pellen barsten inspectie of billet kras vlamverwijdering.Veroordeeld als falen.

2 Reply   |  Until 2022-05-11 10:47:04 | 88 View

Yuyang Machinery Manufacturing Company 2022-05-11 13:09:07 Support  0 | Against  0

De verpakking Grote prairieHastelloy G-30 naadloze pijp ziet er erg goed uit, de verpakking is heel voorzichtig, ik geloof dat de goederen heel goed moeten zijn, bedankt! Goede prijs, he, kom de volgende keer weer.

Betalingszaken 2022-05-11 12:59:30 Support  0 | Against  0

Grote prairieHastelloy G-30 naadloze pijp De kwaliteit is niet slecht en de goederen worden op tijd geleverd. Ik raad je aan om het de volgende keer te kopen.
LoginCan Publish Content