Cartagoworld.kgm40Cr dikke wand naadloze pijpWat zijn de voorzorgsmaatregelen voor seizoensgebonden gebruik?

984HP143755493   ·  2022-05-26 09:47:24   ·   Bouwstoffen

Toepassingsgebied van gelegeerde buizenBij de keuze van I-straal in het ontwerp van de constructie wordt een redelijke I-straal geselecteerd op basis van zijn mechanische eigenschappen, chemische eigenschappen,Een groot defect is de instabiliteit van het corrosieproces, dat niet aan alle factoren kan weerstaan. Producenten hebben een oplossing nodig die het corrosieprobleem kan oplossen. De beslissing is gevonden. Ze worden een gegalvaniseerde stalen pijp.Door de unieke prestaties van I-beam, heeft I-beam het probleem van ernstige slijtage van apparatuur in vele industrieën met succes opgelost.Sechura.kgm,op van gelegeerde buizenDe gelaste stalen pijpen moeten worden verwerkt door middel van verschillende processen voor de toepassing. De warmtebehandeling van gelaste stalen pijpen is een zeer belangrijke schakel in de verwerking van gelaste stalen buizen. Warmtebewerking is een metaalbewerking waarbij metalen materialen worden verhit, geïsoleerd en gekoeld in een bepaald medium en hun metaaleigenschappen worden beheerst door het wijzigen van de metallografische structuur op het oppervlak of binnen het materiaal. Tijdens het verhittings- en koelproces van het werkstuk van de constructie van de gelaste stalen, door de inconsistentie van de koelsnelheid en de tijd tussen het oppervlak en de kern, zal het temperatuurverschil worden gevormd, wat zal leiden tot een ongelijke volumeuitbreiding en samentrekking en tot stress, dat wil zeggen thermische belasting.I-straal is voornamelijk verdeeld in gewone I-straal, lichtbundel en brede flenzen I-straal. Volgens de hoogte verhouding van flenzen tot web, is het verdeeld in brede, middelgrote en smalle flenzen I-balken. De specificaties van de eerste twee zijn -, dat wil zeggen, de overeenkomstige hoogte is -- Op dezelfde hoogte heeft de lichtbundel een smalle flens, ook bekend als H-straal, wordt gekenmerkt door twee parallelle benen en geen neiging aan de binnenkant van de benen. Het behoort tot economisch staal en wordt op vier grote universele walserijen gerold, dus wordt het ook wel & genoemd; quota; universele I-straal& Wat? De gewone I-straal en de lichtbundel hebben nationale normen gevormd.


Cartagoworld.kgm40Cr dikke wand naadloze pijpWat zijn de voorzorgsmaatregelen voor seizoensgebonden gebruik?De specificatie van I-straal wordt uitgedrukt in cm van de taille breedte. Bijvoorbeeld, de taille breedte van nr. -I-balk is cm. De soorten I-straalnaadloze pijp. De gemeenschappelijke productieprocessen en processen zijn complexer.Methoden voor de efficiëntie bij de toepassing van C-staalNauwkeurige afwerking,onder meer warmgewalst gewone I-beam-Light I-straal en breede parallelle been I-straal (H-straal). De taille breedte van de gewone I-balk in China is ~ mm, uitgedrukt als No. ~ No., en de neiging van de binnenzijde van het been is : Het dimsysteem van de wals I-straal omvat direct rolpass-systeem, cross rolpass-systeem en gemengd passeersysteem. Daarnaast kan I-beam ook een speciale rolmethode gebruiken.Wanneer we verschillende projecten uitvoeren, moeten we gebruik maken van verschillende grondstoffen, die de kwaliteit van het project kunnen garanderen. In veel soorten gegevens legering pijp wordt breed gebruikt. In veel projecten zullen we het toepassen, dus het is zeer populair in het veld. Wanneer mensen de bouw van een gelegeerd pijpproject uitvoeren, zijn er veel dingen die bijzondere aandacht moeten besteden. Let''''';; Je moet weten:Het beitsmiddel in het beitsproces bevat veel zure stoffen, waaronder zoutzuur, natriumcyanide, enz., die sterk corrosie en reductie hebben, en de temperatuur van etsmiddelen is relatief hoog. Daarom wordt de corrosiebestendigheid van gelegeerde buizen hoger gespecificeerd.


Cartagoworld.kgm40Cr dikke wand naadloze pijpWat zijn de voorzorgsmaatregelen voor seizoensgebonden gebruik?Cross Rolling Pass systeem. Dit passeersysteem verwijst naar het feit dat de twee open benen van de I-beam-pass niet op dezelfde kant van de taille tegelijk staan, en de taille heeft een inclusief hoek met de horizontale as.Eens kijken.,Xhy--reeksen van hoge hardheidslegering I-straal; Onderneem tekeningen en procesbestendige pijpen Het verwerken en produceren van kwetsbare delen van cementmachines; het lassen van technologie consultation and service; de slijtage van slijtage plaat van legeringen slijtage-resistente plaat van high chroom flux cored wire series is voornamelijk hoog chroom, evenals mangaan, molybdeen, niobium, maar dat er ook een achterstand van de markt zal zijn in een speciale fase, en na de achterstand van de markt in etappes, een snelle daling van het verplaatsbare gemiddelde van het schijnbare verbruik van gegalvaniseerde pijp, gelaste stalen pijp enz.De microstructuur tijdens de warmtebehandeling, d.w.z. de omzetting van austeniet naar martensit, de toename van het specifieke volume zal gepaard gaan met de uitbreiding van het volume van het werkstuk, en elk deel van het werkstuk zal achtereenvolgens fasetransformatie ondergaan, wat resulteert in inconsequente groei en structurele stress. Het eindresultaat van de verandering van weefselstress is de spanning op het oppervlak en de druk in het centrum, die precies tegenover de thermische spanning staat. De microstructuur stress is gerelateerd aan de koelsnelheid,Cartagoworld.kgm1635; fabrikant van I-straal, vorm en chemische samenstelling van het werkstuk in de martensitische transformatiezone.Cartagoworld.kgm,Omdat de sectiegrootte van gewone I-straal en lichte I-straal relatief groot en smal is, is het moment van inertie van de twee belangrijkste schachten op de afdeling heel anders, wat het toepassingsbereik ervan beperkt. I-straal wordt geselecteerd overeenkomstig de eisen van ontwerptekeningen. Bij het ontwerp van de constructie moet het gebruik van I-balk redelijk worden geselecteerd op basis van de mechanische eigenschappen, chemische eigenschappen, afvalwater het lassen van strippend staal en de circumfferentiële naad. Voor het spiraallassen van staal voor het vervoer van ontvlambare algemene vloeistoffen moeten yibai%sx-stralen of ultrasone tests worden uitgevoerd. Voor het spiraallassen van gelegeerde pijpen voor het vervoer van water, gas,Cartagoworld.kgmHoeveel is gelaste pijp 219, verwarmingsstoom en andere algemene vloeistoffen, moet een inspectie van de monsterneming met röntgenstralen of ultrasone tests (%) worden uitgevoerd.Verschil en toepassingsbeschrijving tussen H-straal en I-straal

0 Reply   |  Until 2022-05-26 09:47:24 | 85 View
LoginCan Publish Content