Mariel.transformator met olieonderdompeling 1250Wat is de oorzaak van de ontbrekende beplating?

122HP117294921   ·  2022-06-05 08:27:14   ·   Machines en industriële uitrusting

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o'klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).Mariel.,Mariel.Drie faseolie ondergedompelde regulator,Mariel.Testnorm voor olieonderdompelde transformatoren,De droge transformator die wordt gebruikt voor de omzetting van de spanning van de elektriciteitscentrale verschilt van de olietransformator. Het is strikt verboden om de weg te leiden aan de onderkant van de spanningszijde om te voorkomen dat de isolatietlaag van de droge transformator doordringt als gevolg van de overspanning aan de elektriciteitsnet kant of de bliksemslag op de lijn.Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;Zhovti Vody., en D (of D) is driehoekige bedrading.Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.


Mariel.transformator met olieonderdompeling 1250Wat is de oorzaak van de ontbrekende beplating?



Wat is de belangrijke rol van de transformatorOnder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden, indien het nodig is om nieuwe olie van verschillende soorten te gebruiken, moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio en dan moet de olie-mengtest worden uitgevoerd.Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.details, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.Fout oordeel van de transformatorHoeveel kost de transformator?


Mariel.transformator met olieonderdompeling 1250Wat is de oorzaak van de ontbrekende beplating?



Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.Eerlijk beheer,De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.Er zij op gewezen dat na de ontwikkeling van deze jaren het totale niveau van de Chinese transformator-industrie in dit stadium in wezen internationaal is,Mariel.Nationale norm voor olie ondergedompelde transformator, en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.Mariel.,Fout oordeel van de transformatorDe schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

3 Antwoorden   |  tot 2022-06-05 08:27:14 | 149 Keer bekeken

FRP composiet isolatie dwarsarm 2022-06-05 10:28:32 steun  0 | tegen zijn  0

In afwachting wachtte ik eindelijk op mijn geliefde Mariel.transformator met olieonderdompeling 1250, ik wens de baas een welvarend bedrijf en rijkdom!

Ladingafhandeling in de haven 2022-06-05 09:03:31 steun  0 | tegen zijn  0

Ik heb veel van jullie gekocht Mariel.transformator met olieonderdompeling 1250 en ik ben zeer tevreden. Zeer goede verkoper, ik zal vaak komen.

Mechanische en elektrische apparatuur 2022-06-05 09:07:06 steun  0 | tegen zijn  0

De bezorgsnelheid is erg snel, geef je bedrijf een duim omhoog
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd