Victoria de Las TunasQ235B gegalvaniseerde vierkante pijp fabrikantIs het merk goed

256HP158312377   ·  2022-07-26 01:05:49   ·   Bouwstoffen

A. stalen van vierkante buizen: a) koolstofconstructiestaal van hoge kwaliteit; b) gelegeerd structureel staal; c) Lentestaal; d) eenvoudig snijdend staal; e) Bearing Steel; f) Structureel staal van hoge kwaliteit voor specifieke doeleinden.Onder hen, qb vierkante buis is verdeeld in: a) per proces &m mdash& mdash; Arc-gelaste vierkante leiding, weerstand-gelaste vierkante leiding (hoge frequentie en lage frequentie), gas-gelaste vierkante leiding en oven gelaste vierkante leiding (b) worden gedeeld door lassen &m&m mdash; Straight naad gelaste vierkante leiding spiraallassenVictoria de Las Tunas,Functionele index analyse van de vierkante buis --de kracht werkt op de onderdelen in een grote vooruitgang. De belasting op de onderdelen wordt de lading en val belasting genoemd. De kracht van de vierkante buis vernietiging onder de lading en val belasting wordt de lading en val taaiheid genoemd.Valse en inferieure vierkante buizen zijn gemakkelijk te vouwen. Vouw is een verscheidenheid van gebroken lijnen gevormd op het oppervlak van vierkante buizen, en dit defect loopt vaak door de lengterichting van het hele product. De reden voor het vouwen is dat de nep- en slordige fabrikanten de snelheid volgen, de reductie is te groot, wat resulteert in oren, vouwen gebeurt tijdens de volgende rolling, de gevouwen producten zullen breken na buigen, en de kracht van de vierkante buis zal sterk worden verminderd.Mogodithane,Victoria de Las TunasDoor verhitte dipsaus gegalvaniseerde vierkante pijp en rechthoekige pijp,Voor gastransmissie: gas, stoom en vloeibaar petroleumgas.Vergeleken met andere lassen heeft het lassen van vierkante buizen veel voordelen,Victoria de Las Tunas40 dikke gegalvaniseerde vierkante buis, vooral door de exotherme reactie, het materiaal hoeft alleen te worden verwarmd onder het smeltpuntDe gegalvaniseerde vierkante buis is een soort vierkante buis die wordt gelast na gebruik van stalen plaat of stalen strip om te krullen en vorm te geven, en op basis van deze vierkante buis wordt de vierkante buis in het gegalvaniseerde bad geplaatst en gevormd door een reeks chemische reacties; Het productieproces van gegalvaniseerde vierkante pipes is relatief eenvoudig, maar de productie-efficiëntie is zeer hoog en er zijn veel specificaties en variëteiten, maar dit soort vierkante pijp heeft weinig apparatuur en kapitaal nodig, die beter geschikt is voor de productie van kleine gegalvaniseerde vierkante pijpenfabrikanten.


Victoria de Las TunasQ235B gegalvaniseerde vierkante pijp fabrikantIs het merk goed



gelegeerd staal: A. laaggelegeerd staal (totaal gehalte aan gelegeerd element); %); b. Media gelegeerd staal (totaal gehalte aan gelegeerd element > ~ %); c. Hooggelegeerd staal (totaal gehalte aan gelegeerd element > %).De oppervlakteharding van qb vierkante buis is meestal isothermische demping, en zal qqb vierkante buis worden toegepast in meer velden.Reinigingsoplosmiddel en emulsie kunnen het oppervlak van vierkante buis reinigen om olie, vet, stof, agens en dergelijke organische stoffen te verwijderen maar het kan geen roest, schaal, lassen, enz. op het oppervlak van vierkante buis verwijderen, dus het wordt alleen gebruikt als een hulpmiddel in de productie.aanbevelen,Lege buiging is het buigmoment dat gevormd wordt in één richting tussen de buitenste rol en de buitenste wand van de buis blanco om de strip te buigen. Lege buiging zal de buiglijn comprimeren, het compressieeffect zal lengten de buiglijn lengtelings, en het metaal bij de buiging zal zich ophopen en dikker, dat is de compressie verdikking effect van lege buiging.QB vierkante buis is een product dat in de afgelopen jaren is verschenen en dat voornamelijk een strenge tolerantie en ruwheid heeft voor de afmetingen van binnengat en buitenwand. De indeling van het productieproces van de grote diameter qb vierkante buis met grote diameter qb vierkante buis wordt verdeeld in warmgewalste naadloze vierkante buis, koudgetrokken naadloze vierkante buis, naadloze vierkante buis en qb vierkante buis volgens het productieproces. Onder hen, qb vierkante buis is verdeeld in: a) per proces &m mdash& mdash; Arc-gelaste vierkante leiding, weerstand-gelaste vierkante leiding (hoge frequentie en lage frequentie), gas-gelaste vierkante leiding en oven gelaste vierkante leiding (b) worden gedeeld door lassen &m&m mdash; Materiële indeling van rechte naad gelaste vierkante pijp en spiraalgelaste vierkante pijp met een grote diameter qb vierkante pijp: platte koolstofstalen vierkante pijp en laaggelegeerde vierkante pijp. Ordinair koolstofstaal is verdeeld in Q Q q SS, ; staal, _; staal, enz. Lage gelegeerd staal wordt verdeeld in q Mn, Q, St-, enz.Over het algemeen wordt het stripstaal uitgepakt, gekamd en gelast om een ronde pijp te vormen, vervolgens in een vierkante pijp van de ronde pijp gerold, en vervolgens in de vereiste lengte gesneden. Fase () mdash; )


Victoria de Las TunasQ235B gegalvaniseerde vierkante pijp fabrikantIs het merk goed



Giet het ruwijzer voor de staalproductie in de staaloven volgens het gespecificeerde procédé om staal te verkrijgen. De producten van staal omvatten ingots, continugietknuppels en diverse stalen gietstukken van rechte vierkante buizen. Over het algemeen verwijst staal naar het staal in verschillende vierkante buizen. Zeebuisstaal behoort tot ijzermetaal, maar staal is niet geheel gelijk aan ijzer en staal.Oké of niet?,Met de vooruitgang van de tijd en de snellere en snellere economische ontwikkeling, geëxpandeerd) en koudgetrokken (gewalst) vierkante buis van roestvrij staal voor vloeistoftransport.Victoria de Las Tunas,Honderden graden Celsius, die energie kunnen besparen.Het uiterlijk van valse en inferieure vierkante buizen heeft vaak pitting. Het oppervlak is een onregelmatig ongelijk defect op het oppervlak van de vierkante loodleiding als gevolg van ernstige slijtage van de rolgroeve. Door het nastreven van winst door nep- en slordige vierkante buisfabrikanten, overtreft de walsdraad vaak de norm.Verbeteren van de positionerings- en voorgebuigstappen, indien nodig, om ervoor te zorgen dat het probleem van de web jacht niet optreedt bij het persen van onderdelen. Verander de vorm van de oppervlaktedruk van het materiaal om de kwaliteit van de onderdelen te waarborgen en het niet bewegen van de oppervlaktevorm van de rolspleet te voorkomen wat resulteert in ongelijke loopvoeding.

3 Antwoorden   |  tot 2022-07-26 01:05:49 | 127 Keer bekeken

Yutong Handelsmaatschappij 2022-07-26 10:05:12 steun  0 | tegen zijn  0

Laat me het eerst hebben over de kwaliteit van de goederen: Victoria de Las TunasQ235B gegalvaniseerde vierkante pijp fabrikant Over het algemeen is het goed en de verpakking is strak. Laten we het hebben over zakelijke dienstverlening: Like it. Laatste recensie express: levering is snel. De andere is om de winkel te bedanken voor kortingen, goedkope en goede producten zijn immers reëler. Ik hoop dat de winkel meer kortingen zal geven en oude klanten op tijd zal informeren om terugkoop te bevorderen. Ik wens zaken voorspoedig.

Chung Hoon Trading Co., Ltd. 2022-07-26 09:51:43 steun  0 | tegen zijn  0

Ik heb het de laatste tijd te druk gehad, het is te laat om te bevestigen, Victoria de Las TunasQ235B gegalvaniseerde vierkante pijp fabrikant is erg goed, net als de baas.

Betalingszaken 2022-07-26 10:02:15 steun  0 | tegen zijn  0

De eerste keer dat ik vond wat ik wilde Victoria de Las TunasQ235B gegalvaniseerde vierkante pijp fabrikant, was ik in een goed humeur! Baas, kom op, ik hoop dat ik goede producten blijf maken.
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd