Guadeloupe.kgmAfbeelding van de gedemonteerde transformator met olieonderdompelingHet vormingsmechanisme van de beheermarkt

122HP117294921   ·  2022-08-05 08:33:13   ·   Machines en industriële uitrusting
de bron, de bemonsteringsdatum de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank,Guadeloupe.kgmIsolerende olie van transformatoren van olietype, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.Guadeloupe.kgm,Er zij op gewezen dat na de ontwikkeling van deze jaren het totale niveau van de Chinese transformator-industrie in dit stadium in wezen internationaal is, en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.Rawang.,Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatorenAls het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.


Guadeloupe.kgmAfbeelding van de gedemonteerde transformator met olieonderdompelingHet vormingsmechanisme van de beheermarktBij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat),Guadeloupe.kgmModel van de transformator, kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie fases van de tandweersmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % (m ^ omega;) dan de oorspronkelijke waarde. Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie-fase van de tandweerstandmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan %, hetgeen niet meer mag bedragen dan % ten opzichte van het laatste accurate meetresultaat.Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van % % en % per rang.Welkom bij het informeren,Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect,Guadeloupe.kgmtransformator voor droog type 1250kva, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.


Guadeloupe.kgmAfbeelding van de gedemonteerde transformator met olieonderdompelingHet vormingsmechanisme van de beheermarktVoor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.Installatiematerialen,Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:Controleoor voor omzettersDe spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.Guadeloupe.kgm,Exploitatie van transformatoren met olieonderdompelingIsolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

0 Reply   |  Until 2022-08-05 08:33:13 | 27 View
LoginCan Publish Content