Heilige geestTemperatuurbewaking van de medische koude opslagZal grote uitdagingen aangaan

632HP195506591   ·  2022-08-15 09:11:20   ·   energie

--voorzorgen voor de vloerinstallatie van koude opslag: de vloer moet vlak worden geïnstalleerd, het ongelijk gedeelte moet met materialen worden gelijkgemaakt, de afvoerpijp moet worden geïsoleerd).Wanneer de koude opslag voor de eerste keer wordt gebruikt of voor een lange tijd wordt stilgelegd, is het strikt verboden om goederen in het magazijn te stapelen. Het magazijn moet langzaam worden teruggebracht tot de vereiste temperatuur. Voor het lagetemperatuur magazijn, moet het worden gekoeld in fasen om plotselinge veranderingen in het temperatuurverschil binnen en buiten het magazijn te voorkomen, wat resulteert in het opslaglichaam.Heilige geest,Repareer de draden van elektrische componenten met binddraden.Voor het verwijderen van schimmel en desinfectie van diepvriesmagazijn kunnen zuurdesinfectiemiddelen worden gebruikt.Chicacao.,Volgens de omvang en de aard van de koelruimte en in combinatie met lokale voorschriften, is de bouw van een voedselkoelopslagplaats bedoeld om de planlay-out te bepalen op basis van de locatie, of het nu gaat om een enkele laag of een dubbele laag magazijn, en de structuur is de selectie van stalen structuur of versterking stolling. De koelcapaciteit het productieproces, de koeling,Heilige geestInstallatie voor koude opslag, het stapelen van producten, de temperatuur, enz. worden gebruikt om de grootte en de locatie van de koelruimte te bepalen zodat het een geheel kan worden.Tijdens het gebruik van het medisch koelopslagproject voor de goederenwerf moeten de opgeslagen goederen strikt in overeenstemming zijn met de desbetreffende voorschriften. De goederen moeten een bepaalde afstand hebben van de grond en wand van de koude opslag. Bij het stapelen moet de afstand tussen de goederen en de goederen cm zijn. Tegelijkertijd moet de afstand tussen de goederen en de koude ventilator ook cm zijn. Geen goederen kunnen worden opgeslagen binnen dit bereik,Heilige geestFreezer installatie, Dit is ook een belangrijke inhoud in het gebruik van medische koude opslag engineering.. Onderhoud van de koelcompressor. In een voor gebruik geschikte positie buiten de deur van de koelkamer, moet een hoofdschakelaar worden ingesteld om de stroomvoorziening van de koelcompressor uit te schakelen. Deze schakelaar moet in staat zijn de werking van de koelcompressor te stoppen, en moeten relevante borden worden ingesteld. Indien het mechanische paneel in de hoofdkamer is ingesteld, wordt naast elke koelcompressor een knopschakelaar aangebracht.


Heilige geestTemperatuurbewaking van de medische koude opslagZal grote uitdagingen aangaan



Opdracht voor koude opslag. Nadat alle delen van de koude opslag zijn geïnstalleerd en aangesloten, kan de koude opslag worden gestart voor de ingebruikneming van koude opslag. Volgens de behoeften van de klanten, de waarde van de koude opslag aanpassen, kan de koude opslag de vooraf bepaalde temperatuur bereiken, de koelsnelheid en de werking van de koude opslag zijn normaal, en de koude opslag kan worden geleverd voor gebruik. De installatie voor koude opslag moet de gebruiker van de koude opslag ook opleiding geven met betrekking tot het gebruik van koude opslag en managementkennis, wordt het hele systeem opgeblazen totdat er geen vuil is gevonden. De druk is .MPa.Het is uitgerust met temperatuurcompensatie om de watertemperatuur automatisch aan te passen. De watertemperatuur van ultrasone atomisering is - graden. Als onze bevochtiger verbonden is met het magazijn, is er geen temperatuurcompensatie, zelfs in het werk, de temperatuur van het water is laagKwaliteitsborging,Bij de uitlaat van de afvoerleiding (ontdooiende) moet de ventilatieklep of de waterput worden geplaatst. Voor uitlaatkleppen en waterdichte putten in ernstige koude gebieden moeten koudebeschermende maatregelen worden genomen.Foutfenomeen: overbelasting van de ventilatormotor, vervorming van de ventilator; storing van de ventilator; storing van de thermische relais van de ventilatormotor (veroudering); Losse bedrading; Koeler geblokkeerd; Grote uitlaatweerstand. Tekortkomingen bij de koude opslag: droogstof werkt niet, de lont wordt opgeblazen, de thermische relais-handelingen, de druk van de schakelaar, de compressor wordt vergrendeld, de lijn wordt valselijk aangesloten of het foutfenomeen: na het drogen stopt het in korte tijd, de omgevingstemperatuur is te hoog, de condensator wordt geblokkeerdHet koelhuis van groenten en fruit is niet geschikt voor het gebruik van uitlaatkoeling, maar gebruikt ventilator voor koeling, omdat het gas in de snel bevriende opslagplaats regelmatig moet circuleren en verspreid worden om koolstofoxide vergiftiging te voorkomen veroorzaakt door een hoge concentratie van koolstofoxide in lokale gebieden. Daarom moeten in het vriesmagazijn de koelapparatuur samen met de airconditioningsuitrusting worden gebruikt. De keuze van de koelapparatuur verschilt van die van de diepvries bij lage temperatuur en van een gewoon snelvriesmagazijn.


Heilige geestTemperatuurbewaking van de medische koude opslagZal grote uitdagingen aangaan



Indirecte koeling is dat de lucht in het magazijn door de ventilator in het koelapparaat wordt gepompt. De lucht wordt geabsorbeerd door de verdampingsleiding die in het koelapparaat cirkelt,Heilige geestHoe zit het met de koude opslag, en vervolgens naar het magazijn wordt gestuurd om te koelen. De voordelen van luchtkoeling zijn snelle koeling, uniforme temperatuur in het magazijn, en kunnen schadelijke gassen zoals koolstofoxide uit het magazijn brengen tijdens de opslag.levering,Verschillende technische processen voor de verwerking van voedsel voor de bouw van koude opslag worden gecombineerd met lokale stadsplanning. De bouw van koude opslag is de ontwerp-eisen en de bouw van koude opslag, die niet alleen de kruisvervuiling tussen levensmiddelen vermijdt, maar ook de transportfaciliteiten ervan verzekert: binnen de bouwruimte een redelijke algemene lay-out, spaart grond en vermindert de kosten.Voor de selectie en de voorbereiding van de grondlocatie van de koelopslag moet bij het ontwerp van de koelopslag rekening worden gehouden met de noodzakelijke hulptechnische gebouwen en apparatuur, zoals werkbemiddeling, verpakking en combinatietafel, speciale gereedschapsopslagplaats laad- en losplatform, enz.Er moet een uitstekende afvoerleiding standaard rond het magazijn, de bodemtemperatuur moet laag zijn, er moet tussenlaag onder de koude opslag, en onderhouden goede natuurlijke ventilatie. Het handhaven van droogheid is zeer belangrijk voor de koude opslag. Bovendien moet vóór de bouw van de koude opslag de faseelektriciteit van het relatieve volume worden gebouwd op basis van de uitgangskracht van de koeleenheid. Indien de koude-opslag wordt gekoeld en bestraald, wordt de leidingwater geplaveid en wordt de koeltoren van de FRP gebouwd.Heilige geest,Toepassing van parallelle compressor in koude opslag: de behoefte aan koelcapaciteit is groot, en tot koelcompressoren onder Malige moeten worden gebruikt op weekdagen; exploitatie op lange termijn, grote belasting in de piekploeg en aanzienlijke departementale belasting; Bevroren en gekoelde voorwerpen zijn nieuwe voedingsmiddelen die gemakkelijk te rotten en ontaarden, en hebben strenge eisen voor temperatuur en vochtigheid.Exploitatie van de eenheid: regelmatig het olieniveau en de olieopbrengst van de compressor en de zuiverheid van de olie observeren. Indien de olie vuil is of het olieniveau daalt, moet deze op tijd worden opgelost om nadelige effecten te voorkomen.Polyurethaan rigide schuim heeft een goede waterdichtheid, lage waterabsorptie, goede waterdamppermeabiliteit, en de gesloten celsnelheid is meer dan %. Het is een microporeuze schuimmateriaal met een dichte structuur, die dichter is met het oppervlak van de lucht en niet gemakkelijk te penetreren water is. Het is een hydrofobe materiaal.

3 Antwoorden   |  tot 2022-08-15 09:11:20 | 140 Keer bekeken

Li & Fung Machinery Manufacturing Co. 2022-08-15 09:24:00 steun  0 | tegen zijn  0

In afwachting wachtte ik eindelijk op mijn geliefde Heilige geestTemperatuurbewaking van de medische koude opslag, ik wens de baas een welvarend bedrijf en rijkdom!

Maxtor Harbor Technology Corporation 2022-08-15 09:15:40 steun  0 | tegen zijn  0

Heilige geestTemperatuurbewaking van de medische koude opslagJa, geef je een goede opmerking

vuller 2022-08-15 11:36:19 steun  0 | tegen zijn  0

Ik heb eindelijk gewacht tot ik het kocht Heilige geestTemperatuurbewaking van de medische koude opslag. In het begin twijfelde ik nog of ik het zou kopen. Ik vond het een beetje leuk. Ik was een beetje bang om de opmerkingen te lezen. Ik was bang dat de kwaliteit niet goed. Het was geen echt product. Het was een beetje anders dan op de foto. Alles klopt echter niet, de dingen zijn goed, authentiek, de baas is goed en de logistiek is goed.
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd