Jisrash ShughurDiepwaterpomp voor irrigatieBedrijfstemperatuur van

466HP159575805   ·  2022-06-27 10:03:29   ·   Machines en industriële uitrusting

   Druk. Daarom moet in dit systeem een drukmeter worden geïnstalleerd om te controleren of de druk aan de eisen voldoet.   Het bovenstaande is een korte introductie tot het effect en de vorm van schachtafdichting van dompelbare mestpomp. Gebruikers kunnen het geschikte type asafdichting volgens hun werkelijke behoeften kiezen.Jisrash Shughur,   Controleer en vervang accessoires regelmatig: controleer kabels, motorisolatie en schroeven minstens één keer per jaar. Als het beschadigd is,Jisrash ShughurDuiken met rioolwaterpompen, moet het op tijd worden vervangen.   Volgende:Amran,   Er is ook een eenvoudige methode om de trillingsfrequentie van de pomp door trillingsmethode te meten. Bij gebruik van één methode kunnen er echter enkele fouten in de meetresultaten zijn. Wanneer veel apparatuur wordt gebruikt, dus de slijtvastheid van de pijpleiding moet ook worden overwogen.


Jisrash ShughurDiepwaterpomp voor irrigatieBedrijfstemperatuur van



   Let bij het gebruik van de zandpomp op de stuurdivergentie tussen de motor en de pomp. De zandpomp heeft een pijl op de pomp om de hoofdstuuring te markeren. Nadat de voeding is aangesloten, draait u de pomp zonder belasting. Controleer of de motor normaal werkt. Wees tijdens verrichting voorzichtig om het lager op de pompsteun niet te overschrijden om te vermijden   Wanneer de modderpomp werkt, draait het op een hoge snelheid, en de componenten van de modderpomp hebben een zwaar gewicht. Daarom, zodra het omkeert, zal de kracht de waaier direct naar buiten duwen, en de waaier botst met de schede en beschermplaat. Als de snelheid hoog is, is de krachtverhouding laag   De typeselectieplanning van dompelmestpomp heeft een grote invloed op de levensduur en de bedrijfsstabiliteit. Een wetenschappelijk en redelijk type selectieplan zal van invloed zijn of de modderpomp efficiënte verrichting kan bereiken. De werkende kracht van de modderpomp is zeer hoog en het verlies is klein. Standtijd van de delen van de stroomdoorgang van de pompEerst de klant.,Jisrash ShughurOnderdompelbare niet verstoppende modderpomp, zodat de pompefficiëntie van de meeste lage specifieke snelheidspompen enigszins zal verbeteren nadat de drijvende kracht is gesneden. Houd na het snijden de bladen tot op zekere hoogte overlappend, en de mate van bladoverlapping zal afnemen met de toevoeging van specifieke snelheid   Verwijder eerst de pomp uit de motor.   De verticale zandpomp is populair bij een breed scala aan zandpompgebruikers omdat het gemakkelijk is te verplaatsen. Deze apparatuur is gemaakt van high-tech duurgegevens. Zijn levensduur is sterk verbeterd en de onderhoudsfrequentie is verminderd, de kosten zijn verminderd en het inkomen is verhoogd.


Jisrash ShughurDiepwaterpomp voor irrigatieBedrijfstemperatuur van



   De ventilatorsnelheid van de waterpomp is te laag, en de luchtdruk en het luchtvolume zijn relatief klein, zodat de warmte niet kan worden afgevoerd.Kwaliteitsborging,   Pomp, rioolwater dompelpomp en zeewater dompelpum   Om het effect van de brandpomp te verbeteren en het doel van tijdige garantie te bereiken. Besturing van de verrichting opstarten en afsluiten van alle brandpompen door de brandcontrolekast, die de efficiëntie van brandpompen aanzienlijk kan verbeteren.   Wanneer de dompelbare modderpomp op gewone tijden wordt gebruikt, treedt meestal cavitatie op,Jisrash ShughurVuur diepe waterpomp, die een grote impact heeft op de waaier van het materiaal zelf. Dus hoe te detecteren of er cavitatie is bij het gebruik van de apparatuur op gewone tijden?Jisrash Shughur,Product, en de dompelmestpomp is een nieuw ontwikkeld product volgens de marktvraag   Daarom kan de juiste selectie van schachtafdichting de veilige en stabiele werking van mestpomp verzekeren.   Het zal branden. Als er een verwarmingsprobleem in gebruik is, kunt u verwijzen naar de volgende redenen.

2 Antwoorden   |  tot 2022-06-27 10:03:29 | 171 Keer bekeken

Yuezhong Business Information Consulting Company 2022-06-27 11:36:09 steun  0 | tegen zijn  0

In afwachting wachtte ik eindelijk op mijn geliefde Jisrash ShughurDiepwaterpomp voor irrigatie, ik wens de baas een welvarend bedrijf en rijkdom!

carbon zwart 2022-06-27 10:36:43 steun  0 | tegen zijn  0

Dingen online kopen gaat over integriteit, en dat doe je! Dank u Jisrash ShughurDiepwaterpomp voor irrigatie Als een Snelle levering, zeer goede houding, zeer tevreden! heel goed!
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd