Havana.Farmaceutische aanvaarding koude opslagAnalyse van de ontwikkeling van relevante beleidsmaatregelen

632HP195506591   ·  2022-07-07 22:25:37   ·   energie
met freon als koelmiddel. De verdampingsmodus in het magazijn is de koelventilator, die het type plafond kan zijn. Als het aantal opslagplaatsen klein is en het volume niet groter is dan kubieke meters, kan de koelmodus van de opslagmachine worden overwogen. Als er een groot aantal pakhuizen zijn, kan de wijze van meerdere koppen parallel worden overwogen.Er zijn twee soorten koeling in de koelgroep: onmiddellijke koeling en eenvoudige koeling.Havana.,In geval van storing alarm afsluiten van de eenheid, eerst op de stopknop van de eenheid drukken (het alarmlicht gaat uit), en dan de oorzaak van de storing. Het is niet toegestaan om de eenheid met geweld te starten totdat de fout is geëlimineerd.: voorzorgen voor verticale plaat van koude opslag: verticale plaatBabol.,Relatieve vochtigheidsgraad onderhoud van diepgevroren opslagplaatsen: bevochtiging van diepgevroren opslagplaatsen is zeer belangrijk, gemengde bevochtiging van gas-water tot de huidige ultrasone bevochtiger. Het gebruiksmodel heeft de voordelen van kleine deeltjes, uniforme bevochtiging, geen bevriezing en blokkering, en geen vuile blokkering. De luchtbevochtiger die we produceren is speciaal ontworpen voor alle soorten groente- en fruitvriesentrepots,Havana.Opslag bij koud gebruik van fruit, die in wezen anders is dan andere luchtbevochtigers op de markt: volledig gesloten circulatie, terug naar het magazijn via de bevochtiger en het isoleren van de buitenlucht.De levensduur van de koude opslag hangt af van de kwaliteit van de koelapparatuur, maar het heeft ook een grote relatie met het juiste dagelijkse beheer en onderhoud na de installatie van de koude opslag. Vaak negeren mensen het laatste punt vaak. In het dagelijks leven, zolang we de koude opslag regelmatig onderhouden en onderhouden, kunnen we de levensduur van de koude opslag aanzienlijk verbeteren en de kosten verlagen.Koudgebergplaat, compressor en andere componenten in de koude opslag kunnen de verdamping en condensatie temperatuur redelijk aanpassen, zodat de vermindering van het energieverbruik en de productiekosten worden verbeterd. Professionele koude opslag installatie, installatie van koude opslag, koude opslag, koeling, medische koeling, kwaliteitsborging, professionele, tijdige levering en hoge kosten. Het is uitgegroeid tot het voorkeursmerk voor vele draadproducten. Welkom om te kopen! Spaar meer middelen.


Havana.Farmaceutische aanvaarding koude opslagAnalyse van de ontwikkeling van relevante beleidsmaatregelen



Bij de verbindingen tussen polyurethane isolatieworden moeten enkele maatregelen ter voorkoming van koude bruggen worden genomen.De installatie van een koelleiding vereist dat de diameter van de koperleiding strikt wordt gekozen overeenkomstig de interface van de afzuiging van de compressor en de uitlaatklep. Wanneer de scheiding tussen condensor en compressor groter is dan M, moet de diameter van de pijpleiding worden verhoogd.Eenvoudige koeling is gebaseerd op de verdamping van koelmiddel in de condensor van de koude opslag, om de koelmiddel te koelen en vervolgens het koelmiddel in de doos of de bouw van de koelapparatuur in te voeren om de lucht volgens de warmtewisselaar te koelen. Dit soort koeling heeft een langzame koelsnelheid, een groot totaal temperatuurverschil bij warmtegeleiding en complexe systeemsoftware zodat het alleen op minder plaatsen kan worden gebruikt, zoals het maken van pekel ijs en koude opslag met constante temperatuureisen.Aanpassing van de regeling,Bij de verbindingen tussen polyurethane isolatieworden moeten enkele maatregelen ter voorkoming van koude bruggen worden genomen.Nadat de koude opslag op de hoek is geïnstalleerd, kan de volgende koude opslag worden geïnstalleerd langs de richting van de hoek. Goedkeuren van de soortgelijke installatie van Zhang koude opslag voor de installatie van de thermische isolatie board van de opslag. Professionele koude opslag, koude opslag, vruchtenbehoud koude opslag, medische koude opslag geavanceerde technologie,Havana.Medische koude opslag, strenge tests, betaalbare prijs en meer preferentiële. Welkom bij consult. Let op de compactheid en continue uniformiteit ervan.Suggesties over de hoeveelheid polyurethaan koude isolatie materialen: koude opslag investering is een lange termijn en winstgevende investering. Een hoge hoeveelheid haar kan zeker verminderen de initiële investering, maar het is noodzakelijk om een bepaalde grens te grijpen en volledig rekening houden met de lange termijn energieverbruik en initiële investering, omdat het isolatie effect van polyurethane koude opslag isolatiematerialen heeft een parabolische lineaire correlatie met zijn bulkgewicht; Een groot aantal studies heeft aangetoond dat het schuim een goede thermische isolatie werking heeft wanneer het gewicht van de eenheid /m is. Daarom wordt het algemeen aanbevolen dat het haar volume van constante temperatuur koude opslag is ~ m /T.


Havana.Farmaceutische aanvaarding koude opslagAnalyse van de ontwikkeling van relevante beleidsmaatregelen



thermische klep van Danfoss wordt gebruikt voor de thermische klep van de koude opslag, met gegarandeerde kwaliteit; Door de hoge temperatuureisen van de koude opslag en de hoge mate van automatisering en regulering van de temperatuur, neemt het temperatuursysteem van de koude opslag een volledige automatische microcomputer aan, heeft geen speciale mensen nodig om te werken, en kan op afstand worden gecontroleerd. Wanneer de temperatuur het gespecificeerde bereik overschrijdt, wordt het automatisch gealarmeerd, wat van groot belang is voor de goede bewaring van de koude opslag.onderhoud van apparatuur,Het zal nog steeds afnemen. De bevochtigingshoeveelheid zal dalen met % op vijf graden.Voorzorgsmaatregelen voor de omvorming van het pakhuis tot een opslagplaats voor de bewaring van fruit: bepaal de oppervlakte en hoogte van de koude opslag volgens het geschatte aantal vruchten. Op deze manier is het magazijn immers te groot en zijn de opgeslagen vruchten te weinig, wat resulteert in een grote verspilling van elektrische energie.Het diepvriesmateriaal is nieuw. Het bibliotheeklichaam neemt rigide polyurethaan of polystyreen schuim isolatie sandwich board, die wordt gegoten en gevormd door hoge druk schuimvorming proces. Het kan worden gemaakt in verschillende lengtes en specificaties om te voldoen aan de verschillende eisen van de gebruikers.Havana.Na opgeslagen te zijn in de medische koude opslag project, ventilatie medische producten kunnen ook enkele geuren uitstoten. Zodra deze geuren worden opgeslagen in een bepaalde hoeveelheid,Havana.Installatie en bouwprijs van koude opslag, zullen ze ook een bepaalde impact op andere producten. Daarom moeten we een regelmatige ventilatie in het dagelijkse gebruik uitvoeren, om de opslagtijd van producten effectief te verminderen. Als het medische koud opslagproject gebruik maakt van rij tube koeling, het beeld van glazuur kan verschijnen na gebruik voor een periode van tijd. Als we niet ontdooien in de tijd, zal het ook invloed hebben op het effect van. Daarom hoop ik dat u aandacht moet besteden aan ontdooiing.Bij de uitlaat van de afvoerleiding (ontdooiende) moet de ventilatieklep of de waterput worden geplaatst. Voor uitlaatkleppen en waterdichte putten in ernstige koude gebieden moeten koudebeschermende maatregelen worden genomen.De structuur van de structurele koude opslag kan bakstenen betonnen structuur of stalen structuur zijn, die kan worden bepaald op basis van hun eigen begroting en werkelijke behoeften. Momenteel zijn de meeste koude opslagplaatsen gebouwd met een enkele laag stalen structuur, en zijn uitgerust met een gecombineerde thermische isolatie opslaglichaam, losplatform, koelsysteem, systeem, pijpleidingsysteem, enz. overeenkomstig de werkelijke behoeften van de koude opslag circulatie.

5 Antwoorden   |  tot 2022-07-07 22:25:37 | 129 Keer bekeken

Shougang Company verhuisservice 2022-07-08 07:11:43 steun  0 | tegen zijn  0

Elke keer dat ik de goederen ontvang is zeer aangenaam, maar zolang ik eraan denk om het te evalueren, is mijn hoofd groot. Gelukkig heeft een universele vriend je huis aanbevolen Havana.Farmaceutische aanvaarding koude opslag, de prijs is goed, de kwaliteit is goed, de levering is goed en de baas is goed.

Ontwerpdiensten voor informatiesystemen 2022-07-08 07:34:59 steun  0 | tegen zijn  0

Geweldig Havana.Farmaceutische aanvaarding koude opslag, zeer goede service, bedankt.

Rasterondersteuning 2022-07-08 07:53:53 steun  0 | tegen zijn  0

Dus geef lof! Net de goederen ontvangen, zeer goed, Havana.Farmaceutische aanvaarding koude opslag veel waar voor uw geld! ! Kom in de toekomst!

verlichtingsapparatuur 2022-07-07 23:15:30 steun  0 | tegen zijn  0

Net betaald, wanneer komt Havana.Farmaceutische aanvaarding koude opslag aan, baas.

409HP184720764 2022-07-07 23:32:21 steun  0 | tegen zijn  0

Uw service is erg goed, Havana.Farmaceutische aanvaarding koude opslag is ook erg goedkoop! Ik zal in de toekomst vaak komen!
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd