Guanajie.Installatie en bouwprijs van koude opslagWat zijn de taboes

632HP195506591   ·  2022-08-12 12:09:18   ·   energie

Wanneer hete ammoniak ontdooiing of elektrische ontdooiing wordt geselecteerd als de koelventilator, professionele koude opslag installatie, koude opslag installatie,Guanajie.Installatie van koude opslag van groenten en fruit, koude opslag bouw, vruchtenbehoud koude opslag, medische koude opslag, veiligheid, milieubescherming en economie! De producten worden geëxporteerd naar vreemde landen en zijn zeer vertrouwd. Ontploffing en drainage kan onmiddellijk worden geloosd. Elektrische warmtetracing en isolatie kunnen worden geselecteerd voor de ontdooiing en afvoer van de locatie van het magazijn.De koude opslag moet regelmatig worden herzien en onderhouden, teneinde de uitvalsgraad van de koeleenheid te verminderen en een goed koeleffect te bereiken.Guanajie., de compressieverhouding en de afzuigtemperatuur van koelmiddel. Hoe hoger de zuigtemperatuur, hoe groter de compressie verhouding, hoe hoger de uitlaattemperatuur, en vice versa.Installeer de tijdelijke verlichtingsinstallaties in het magazijn, installeer en regel de bouw van elektrische apparatuur, en werk goed in regenbestendig, vochtbestendig tegen botsingen, tegen binding en andere veiligheidsvoorzieningen.Lettertype,Beoordeel het bedrijfsgeluid van de compressor en luister aandachtig naar de werking van de waterpomp, koeltoren, compressor, ventilator en andere apparatuur. In geval van abnormaal geluid is tijdige garantie vereist, om grotere schade aan de compressor als gevolg van vroegtijdige garantie te voorkomen.Eerste fase van de koelinstallatiesIsolatie van de vloer van kleine koude opslag de structuur van kleine koude opslag wordt meestal het oppervlak genoemd, dat wil zeggen, de top, muur en grond zijn gemaakt van kleur stalen plaat /roestvrij staal met een passende dikte van polyurethaan en andere isolatiemateriaal, omdat het laden en lossen van kleine koude opslag vaak handmatig wordt behandeld in plaats van heftruck. Als de hoogte van het magazijn hoog is en de vorkheftruck nodig is voor opslag, laden en lossen, wordt het isolatiebord natuurlijk niet aanbevolen voor grondisolatie, maar de grond moet apart worden geïsoleerd, net als het grondisolatiemonster van middelgrote koude opslag.


Guanajie.Installatie en bouwprijs van koude opslagWat zijn de taboesFoutfenomeen: hoge stroom of uitschakeling tijdens het opstarten van een eenheid, en problemen van de gebruiker luchtschakelaar; De ingangsspanning is te laag; Het sterhoekconversiefinterval is te kort (het moet tien ~ -seconden zijn); storing van de hydraulische cilinder (geen reset); storing van de inlaatklep (te grote opening of klem); Losse bedrading; Host falen; Voornaamste motorstoring; Het tijdsrelais TR is verbroken (relais unit).De werkelijke factoren die de verhoging van de uitlaatgastemperatuur van het koelpakhuis be ïnvloeden: een lage tussenkoelefficiëntie of een te grote schaal in de intercooler van het koelpakhuis beïnvloedt de warmteuitwisseling, de zuigtemperatuur van het latere stadium moet hoog zijn en de uitlaatgastemperatuur zal ook toenemen.Onvoldoende koeldosis en capaciteit in het systeem: er zijn twee belangrijkste redenen voor onvoldoende koelmiddelcirculatie;origineel, zorgvuldig de olieteruggave van de compressor observeren en het schoon houden. Als blijkt dat het olieniveau niet schoon genoeg is of het olieniveau daalt, vervangen door nieuwe olie in de tijd,Guanajie.Ontwerp- en installatiefabrikant voor koude opslag, om slechte compressor te voorkomen en de levensduur van de compressor te verminderen.Tijdens de inbedrijfstelling voor koude opslag wordt speciaal personeel aangesteld om ervoor te zorgen dat het oppervlak van de koelopslagplaat gelijkmatig wordt weergegeven zonder condensatie en koudlopen; Vergrendeling van gewrichten en gaten; Of de deur van het magazijn en de leveringspoort niet goed zijn afgesloten, en tijdig de problemen van isolatie en afdichting, zoals deumming en luchtlekkage aanpakken.Te dikke vorst of te veel stof op het verdampingsoppervlak zal het effect van warmteoverdracht verminderen: een andere belangrijke reden voor de trage afname van de opslagtemperatuur is de lage warmtetransfer-efficiëntie van de verdamper, die voornamelijk wordt veroorzaakt door te dikke vorst laag of te veel stof op het verdampingsoppervlak.


Guanajie.Installatie en bouwprijs van koude opslagWat zijn de taboesInstallatie van koude opslag,Guanajie.Installatieprijs van koude opslag, bouw van koude opslag, veilige, betrouwbare en onderhoudsvrije prestaties. Het technische niveau heeft het binnenlandse niveau bereikt en het geavanceerde niveau van soortgelijke internationale producten. Als er een grote hoeveelheid ijs en water is, moet het worden gereinigd op tijd, en het mag niet worden geklopt tijdens het reinigen,Toepassing van parallelle compressor in koude opslag: de behoefte aan koelcapaciteit is groot, en tot koelcompressoren onder Malige moeten worden gebruikt op weekdagen; exploitatie op lange termijn, grote belasting in de piekploeg en aanzienlijke departementale belasting; Bevroren en gekoelde voorwerpen zijn nieuwe voedingsmiddelen die gemakkelijk te rotten en ontaarden, en hebben strenge eisen voor temperatuur en vochtigheid.Het wassen en ventileren van de koude opslag vindt plaats in de op lange termijn verzegelde LIUCai-opslag, en het koolstofoxide wordt vrijgelaten door de ademhaling van groenten. Als de ophoping te hoog is, zal het een nadelig effect hebben op de opslag van groenten. Daarom is in de algemene opslagplaats een ventilatie- of luchtbehandelingsinrichting ontworpen.Voorschriften voor de koeltijd van het apparaat: de koude opslag van het koelsysteem met ammoniak als koelmiddel moet worden ondersteund op de plaats met een lage bevolkingsdichtheid eromheen.Guanajie.,Een groot aantal personeelsleden is niet toegestaan om goederen in het magazijn te selecteren. Sluit de deur van het magazijn op tijd. Wanneer de deur van het magazijn wordt geopend let dan op of het luchtgordijn wordt geopend of het deurgordijn naar behoren wordt geplaatst. Doe de lichten uit als je het pakhuis verlaat.Een andere reden is dat er veel koelmiddelen in het systeem. In dit geval, vind eerst het lek focus op de verbinding van elke pijpleiding en klep, reparatie van het gevonden deel, en dan vul in voldoende koelmiddel.Wanneer de koude opslag voor de eerste keer wordt gebruikt of voor een lange tijd wordt stilgelegd, is het strikt verboden om goederen in het magazijn te stapelen. Het magazijn moet langzaam worden teruggebracht tot de vereiste temperatuur. Voor het lagetemperatuur magazijn, moet het worden gekoeld in fasen om plotselinge veranderingen in het temperatuurverschil binnen en buiten het magazijn te voorkomen, wat resulteert in het opslaglichaam.

5 Reply   |  Until 2022-08-12 12:09:18 | 160 View

Chenglong HVAC Equipment Technology Co., Ltd. 2022-08-12 14:33:52 Support  0 | Against  0

Het is echt een test en wachten. Ik heb eindelijk 3 dagen Guanajie.Installatie en bouwprijs van koude opslag gewacht om aan te komen, de openingskwaliteit is erg goed

Onderzoek en ontwikkeling van instrumentatie- en automatiseringsapparatuur 2022-08-12 12:54:19 Support  0 | Against  0

Het is zeer comfortabel om zaken met u te doen. Verantwoordelijk, serieus, Guanajie.Installatie en bouwprijs van koude opslag is ook goed, ik moet je een goede opmerking geven. Ik kijk uit naar de volgende samenwerking, ik wens Rijin Doujin!

Installatie van elektromechanische apparatuur 2022-08-12 13:58:06 Support  0 | Against  0

Guanajie.Installatie en bouwprijs van koude opslag Zeer goed, goede kwaliteit en lage prijs, expreslevering is ook snel en inspectie is ook erg standaard.

sjabloon 2022-08-12 14:31:26 Support  0 | Against  0

Kunt u mij Guanajie.Installatie en bouwprijs van koude opslag gedetailleerde specificaties geven?

Import en export van reserveonderdelen en technologie 2022-08-12 13:48:05 Support  0 | Against  0

Ik heb het bijna nooit eerder serieus geëvalueerd. Ik heb de jouwe gekocht Guanajie.Installatie en bouwprijs van koude opslag en zal het de volgende keer bezoeken. Het is zo handig dat ik helemaal niet kan stoppen. Het is een echt product met snelle logistiek. Ik vind het leuk voor je .
LoginCan Publish Content