Biellina.Hoeveel is een 100 KVA box transformatorDe bediening is eenvoudig en kan worden ontworpen:

122HP117294921   ·  2023-09-11 01:26:16   ·   Machines en industriële uitrusting
Biellina.200 KVA droge transformator,

Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).Biellina.,Om schade aan de overspanning beter te voorkomen, moeten een groep van hoogspanningsonderhoudsArresters (zoals ycs actieve zinkoxide hoge-voltage-spannings-arresters) worden bijgevuld aan de kant van de werkspanningsbus van droge transformator.Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.Grand-Bassam.,Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van % kan het worden overgedragen aan de lading, % en % per rang.


Biellina.Hoeveel is een 100 KVA box transformatorDe bediening is eenvoudig en kan worden ontworpen:Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.Controleoor voor omzettersBij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen,Biellina.Droge transformator scb13-1250, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.verbruik,Droge transformatorEen specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.


Biellina.Hoeveel is een 100 KVA box transformatorDe bediening is eenvoudig en kan worden ontworpen:Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is,Biellina.transformator voor recycling, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie,Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.In die tijd konden slechts enkele bedrijven in China hoogspanningstransformatoren produceren, en het marktaandeel van hoogspanningstransformatoren werd in principe door overzeese leiders gemonopoliseerd.Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.Biellina., die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.Zorgvuldig onderhoud en isolatie schadeEen specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

5 Reply   |  Until 2023-09-11 01:26:16 | 66 View

Ruide Building Intelligent Engineering Company 2023-09-11 09:57:32 Support  0 | Against  0

De eerste keer dat ik vond wat ik wilde Biellina.Hoeveel is een 100 KVA box transformator, was ik in een goed humeur! Baas, kom op, ik hoop dat ik goede producten blijf maken.

Chung Chi Trading Co. 2023-09-11 09:27:02 Support  0 | Against  0

Ik zal je weer vinden de volgende keer dat ik de kans heb.

Verkoop van schildmachine-accessoires: 2023-09-11 10:14:05 Support  0 | Against  0

Laat me dit evalueren Biellina.Hoeveel is een 100 KVA box transformator, de prijs is goed, de kwaliteit is goed, de levering is goed en de baas is goed.

omslag 2023-09-11 10:20:04 Support  0 | Against  0

Ik denk dat het goed is. Toen ik het kocht, zag ik de opmerkingen in de opmerkingen en ik kocht het. Toen ik de zending zag, was ik erg opgewonden. Nadat Biellina.Hoeveel is een 100 KVA box transformator arriveerde, was ik opgewonden om het met anticipatie te proberen, en het resultaat was best goed! En de dame van de klantenservice is ook erg aardig en beleefd. De dame van de klantenservice beantwoordde mijn vragen ook binnen enkele seconden, haha, ik zal de volgende keer opnieuw kopen.

122HP117294921 2023-09-11 09:19:53 Support  0 | Against  0

Na mijn persoonlijke ervaring is de reputatie van deze winkel best goed. Biellina.Hoeveel is een 100 KVA box transformator De kwaliteit lijkt meer op een diamant. Heel erg bedankt!
LoginCan Publish Content